ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Στα χέρια Μπονούτσι και Αλέγκρι

Στα χέρια Μπονούτσι και Αλέγκρι

Λεονάρντο Μπονούτσι και Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ήρθαν στα χέρια στα αποδυτήρια της Γιουβέντους, με τον Ιταλό τεχνικό να απειλεί με παραίτηση τη διοίκηση.

Οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την τεταμένη σχέση του Λεονάρντο Μπονούτσι με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αυξάνουν κατακόρυφα τις πιθανότητες ο Ιταλός τεχνικός να αποτελέσει παρελθόν για τη Γιουβέντους.

Η " Gazzetta dello Sport" υποστηρίζει ότι, πλην του καυγά που είχαν κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Παλέρμο, οι δυο τους ήρθαν στα χέρια στα αποδυτήρια της Γιουβέντους και χρειάστηκε η παρέμβαση των υπολοίπων "μπιανκονέρι" για να τους χωρίσει.

Η διοίκηση της ομάδας επιχείρησε να ρίξει τους τόνους και τους κάλεσε σε συνάντηση στο προπονητικό κέντρο του Βινόβο, όπου τσακώθηκαν εκ νέου με προσβολές και χαρακτηρισμούς, μπροστά στα εμβρόντητα μάτια του αθλητικού διευθυντή Μπέπε Μαρότα και του αντιπροέδρου Πάβελ Νέντβεντ.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις, ο 49χρονος προπονητής είχε συνάντηση με τη διοίκηση της "γηραιάς κυρίας" για το ζήτημα και φέρεται να έθεσε τελεσίγραφο "ή εγώ ή αυτός". Η διοίκηση εμφανιζόταν διατεθειμένη να επιβάλει πρόστιμο και στους δύο για τη συμπεριφορά τους, ωστόσο ο Αλέγκρι απείλησε με άμεση παραίτηση κι εν τέλει τιμωρήθηκε μόνο ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος επιπροσθέτως έμεινε εκτός αποστολής του αγώνα με την Πόρτο.

Ο Αλέγκρι ρωτήθηκε για το θέμα με τον Μπονούτσι στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα με την Έμπολι, υποστηρίζοντας: "Γνωρίζετε για την υπόθεση του Μπονούτσι, επειδή συνέβη μπροστά στις κάμερες. Πολλά συμβαίνουν στα αποδυτήρια και δεν τα ξέρετε. Είναι φυσιολογικά πράγματα".

Πρόσθεσε ότι ο διεθνής στόπερ ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του και ότι περνάει καλά στην ομάδα, ωστόσο όταν ρωτήθηκε πιο συγκεκριμένα για το εάν έδωσε τελεσίγραφο παραίτησης, απέφυγε να απαντήσει λέγοντας ότι "ήρθε η ώρα να κλείσουμε το θέμα".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ