ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Σκάει και η "βόμβα" Γοδίν στη Γιουβέντους

Atletico's Diego Godin, left and Qarabag's Elvin Ismayilov jump for the ball during a Group C Champions League soccer match between Atletico Madrid and Qarabag at the Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Tuesday, Oct. 31, 2017. (AP Photo/Paul White)
Atletico's Diego Godin, left and Qarabag's Elvin Ismayilov jump for the ball during a Group C Champions League soccer match between Atletico Madrid and Qarabag at the Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Tuesday, Oct. 31, 2017. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Σε πρωταγωνίστρια του μεταγραφικού παζαριού αναδεικνύεται η Γιουβέντους, καθώς με την απασφάλιση της "βόμβας" με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ετοιμάζεται για ένα ακόμη ηχηρό "χτύπημα", υπογράφοντας τον Ντιέγκο Γοδίν.

Μετά το "colpo grosso" με την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, η Γιουβέντους κινείται για την ενίσχυση των μετόπισθεν, ασκώντας ασφυκτικό πρέσινγκ στον Ντιέγκο Γοδίν, που αποτελεί το Νο1 στόχο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας "La Stampa", η "Γηραιά Κυρία" προσανατολίζεται να πληρώσει τη ρήτρα ύψους 20 εκατ. ευρώ του Ουρουγουανού στόπερ, δίνοντάς του τα "κλειδιά" της αμυντικής λειτουργίας.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας έχουν εντοπίσει τον "βράχο" που αναζητούσαν στο πρόσωπο του 32χρονουσκληροτράχηλου αμυντικού της Ατλέτικο, ο οποίος διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του στους "κολτσονέρος".

Ο λάτιν σέντερ μπακ αρνείται πεισματικά να ανανεώσει τη συνεργασία του, με τις προσπάθειες των "ροχιμπλάνκος" να τον μεταπείσουν να πέφτουν στο κενό και τη "Γιούβε" να τον περιμένει με... ανοιχτές αγκάλες στο Τορίνο.

Μάλιστα, το εν λόγω ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα προχωράει ακόμη παραπέρα, καθώς αναφέρει πως οι "μπιανκονέρι" έχουν δώσει -ήδη- τα χέρια με τον Γοδίν για 3ετές συμβόλαιο με αποδοχές 4 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Μένει να δούμε, αν η ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας δείξει αντανακλαστικά και κατορθώσει να κρατήσει τον "El Flaco" στο "Metropolitano".

Photo Credits: AP Photo/Paul White

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ