ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

"Σφαγή" ευρωπαϊκών κολοσσών στα πόδια του Μπουφόν

Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon celebrates at the end of a the Champions League, round of 16, second-leg soccer match between Juventus and Tottenham Hotspur, at the Wembley Stadium in London, Wednesday, March 7, 2018. Juventus won 2-1. (AP Photo/Frank Augstein)
Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon celebrates at the end of a the Champions League, round of 16, second-leg soccer match between Juventus and Tottenham Hotspur, at the Wembley Stadium in London, Wednesday, March 7, 2018. Juventus won 2-1. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να συνεχίζει και η φημολογία περί ενδιαφέροντος (κυρίως) της Λίβερπουλ, αλλά και της Μάντσεστερ Σίτι έχει "φουντώσει". Ρεάλ και Παρί-Σεν Ζερμέν οι τελευταίες υποψήφιες.

Ο 40χρονος Ιταλός τερματοφύλακας, Τζανλουίτζι Μπουφόν ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι το ματς με τη Βερόνα (19/5, 16:00) θα είναι το τελευταίο του με τη φανέλα της Γιουβέντους και ξεκαθάρισε ότι την επόμενη εβδομάδα θα αποφασίσει εάν θα συνεχίσει να παίζει ή θα αποσυρθεί.

Ο "Τζίτζι" άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει να αγωνίζεται και ξεκαθάρισε ότι θα το κάνει μόνο για μεγάλη ομάδα και σε υψηλό επίπεδο.

"Δεν νομίζω ότι θα ήταν σωστό να τελειώσω την καριέρα μου σε ένα πρωτάθλημα τέταρτης κατηγορίας. Δεν θα αισθανόμουν άνετος σε τέτοιο πλαίσιο. Εάν αποφασίσω να συνεχίσω, θα είναι για τη φιλοδοξία που έχω να παλεύω για μεγάλους στόχους", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Ιταλός γκολκίπερ.

Έτσι, δεν άργησε να "φουντώσει" η φημολογία περί ενδιαφέροντος της Λίβερπουλ, η οποία έτσι κι αλλιώς ψάχνει ενίσχυση σε αυτή τη θέση. Ωστόσο, σύμφωνα με τη "Sun", έχει να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό της Μάντσεστερ Σίτι.

Η "Gazzetta dello Sport" βάζει στο "χορό" της διεκδίκησης του Μπουφόν τόσο τη Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και την Παρί Σεν-Ζερμέν. Λίγα λεπτά μετά την αποχαιρετιστήρια (προς τη Γιουβέντους) συνέντευξη Τύπου, κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης φέρονται να μάχονται για το "si" του Ιταλού.

Photo credits: AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ