ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Σε τελική ευθεία για την ανακοίνωση του Ιγκουαΐν

Σε τελική ευθεία για την ανακοίνωση του Ιγκουαΐν

Οι ιθύνοντες της Γιουβέντους, όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα, βρέθηκαν στα γραφεία της Serie A, ώστε να καταθέσουν το υπογεγραμμένο συμβόλαιο του Ιγκουαΐν και να ενημερώσουν πως θα πληρώσουν τη ρήτρα των 90 εκ. ευρώ στη Νάπολι.

Πολύ κοντά φαίνεται πως βρισκόμαστε στην ολοκλήρωση ενός από τα μεγαλύτερα μεταγραφικά σήριαλ του καλοκαιριού. Αυτό τουλάχιστον συνάγεται από τα ιταλικά δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών, τα οποία αναφέρουν πως άνθρωποι της Γιουβέντους έχουν καταθέσει στα γραφεία της Serie A υπογεγραμμένο του συμβόλαιο του Γκονσάλο Iγκουαΐν.

Το συμβόλαιο του Αργεντινού επιθετικού είχε υπογραφεί εδώ και μέρες, η "Γηραιά Κυρία" ωστόσο είχε καλέσει τον πρόεδρο της Νάπολι Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Η Γιουβέντους περίμενε την απάντηση του ισχυρού άνδρα των "παρτενοπέι" μέχρι και σήμερα (26/07). Αυτός απάντησε ότι δεν πρόκειται να μπει σε συζητήσεις και έτσι οι άνθρωποι της Γιουβέντους έθεσαν σε εφαρμογή του σχέδιο Β.

Πήγαν στα γραφεία της Serie A και κατέθεσαν το υπογεγραμμένο συμβόλαιο του "Πιπίτα". Δεσμεύτηκαν παράλληλα για την καταβολή σε δύο δόσεις της οψιόν αγοράς του που αγγίζει τα 90.000.000 ευρώ. Με αυτόν τον τρόπο "άδειασαν" τον πρόεδρο της Νάπολι που είχε δείξει με κάθε τρόπο την απροθυμία του να συζητήσει το ενδεχόμενο πώλησης του Ιγκουαΐν.

Ο πρώην άσσος της Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα πάντα με ιταλικά δημοσιεύματα, έχει υπογράψει συμβόλαιο 4 ετών με ετήσιες απολαβές 7.500.000 ευρώ, τη στιγμή που την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν έβαλα στα ταμεία του 5.500.000 ευρώ.

Η μεταγραφή του Γκονσάλο Ιγκουαΐν, που όπως όλα δείχνουν είναι ζήτημα ωρών να ανακοινωθεί επίσημα, πρόκειται να είναι η τρίτη πιο ακριβή στην ιστορία του ποδοσφαίρου (μετά από αυτές του Γκάρεθ Μπέιλ και του Κριστιάνο Ρονάλντο) και η ακριβότερη που πραγματοποιεί ποτέ ιταλική ομάδα.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ