ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Προσφέρει και έμψυχο αντάλλαγμα για Σάντσες η Γιουβέντους

Προσφέρει και έμψυχο αντάλλαγμα για Σάντσες η Γιουβέντους

Νέα σενάρια για Γιουβέντους και Αλέξις Σάντσες, με την πρώτη να παρουσιάζεται έτοιμη να προσφέρει όχι μόνο σημαντικό οικονομικό αντίτιμο, αλλά κι έναν από τους "αστέρες" της!

Ο Αλέξις Σάντσες αποτελεί έναν εκ των μεγάλων μεταγραφικών στόχων της Γιουβέντους τους τελευταίους μήνες. Παρά τις ισχυρές αντιστάσεις της Άρσεναλ, η "Μεγάλη Κυρία" αποκτά όλο και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, λόγω του γεγονότος ότι ο Χιλιανός δεν έχει, ακόμα, ανανεώσει το συμβόλαιό που έχει με την ομάδα του Λονδίνου.

Μάλιστα, η ιταλική Tuttosport αποκαλύπτει ότι οι πρωταθλητές Ιταλίας ετοιμάζονται να συμπεριλάβουν στο "πακέτο" της επερχόμενης πρότασής τους τον μέσο, Μίραλεμ Πιάνιτς, τον οποίο απέκτησαν από τη Ρόμα μόλις το περασμένο καλοκαίρι και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι τον έχει χρίσει βασικό μέλος των "μπιανκονέρι".

Όσο περνά ο χρόνος και οι συζητήσεις μεταξύ Άρσεναλ και Σάντσες παραμένουν "παγωμένες", το έδαφος γίνεται περισσότερο πρόσφορο για την ιταλική ομάδα. Παράλληλα, δημοσιεύματα από τη Χιλή μιλούν για πρόθεση του 28χρονου να επιστρέψει στην Ιταλία!

Για τον επιθετικό των "κανονιέρηδων" ενδιαφέρονται έντονα και οι Παρί Σεν Ζερμέν, Τσέλσι, Ατλέτικο Μαδρίτης (σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Γκριεζμάν). Φέτος έχει πραγματοποιήσει 21 εμφανίσεις και έχει πετύχει 14 γκολ στην Premier League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Σάντσες αποδέχθηκε τη φοροδιαφυγή του
Σάντσες, ο επικρατέστερος αντικαταστάτης του Γκριεζμάν
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ