ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Πονάει ο Γιορέντε, ετοιμάζει Μοράτα ο Αλέγκρι

Πονάει ο Γιορέντε, ετοιμάζει Μοράτα ο Αλέγκρι

Ο Γιορέντε αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού και ο Αλέγκρι σκέφτεται την λύση του Μοράτα για το ματς με τον Ολυμπιακό. "Προκαλεί δέος το Καραϊσκάκη", υποστήριξε ο Μαρκίζιο. "Οκ" ο Ογκμπόνα.

Τα πλάνα του για την αναμέτρηση της Τετάρτης (22/10) κόντρα στον Ολυμπιακό ετοιμάζει ο Μάσιμο Αλέγκρι, όπου ίσως να μην έχει τον Φερνάντο Γιορέντε στην διάθεση του.

Ο Βάσκος φορ αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού και η συμμετοχή του κόντρα στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League είναι αμφίβολη. Ο Άλβαρο Μοράτα είναι αυτός που πιθανότατα θα πάρει την θέση του στην ενδεκάδα των "μπιανκονέρι" ή τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν οι Ιταλοί πως σκέφτεται ο Αλέγκρι.

Εβρά και Ασαμόα έχουν μοιρασμένες πιθανότητες για αριστερά, ενώ ο Ογκμπόνα που χτύπησε στο ματς με την Σασουόλο δεν έχει τίποτα ανησυχητικό και θα είναι κανονικά στο Φάληρο το βράδυ της Τετάρτης.

Από την πλευρά του, ο Κλάουντιο Μαρκίζιο μίλησε για την ισοπαλία με την Σασουόλο και αναφέρθηκε με ιδιαιτέρως κολακευτικά λόγια για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του Ολυμπιακού στο "Γ. Καραϊσκάκης".

"Δεν χρειάζεται να καταστροφολογούμε. Σε εφτά ματς στο πρωτάθλημα έχουμε 6 νίκες και 1 ισοπαλία. Προχωράμε. Τώρα κοιτάμε μπροστά και υπάρχει μόνο το ματς με τον Ολυμπιακό. Είναι μια άλλη ομάδα με τον κόσμο της. Προκαλεί δέος το γήπεδο του Ολυμπιακού!", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ιταλός μέσος που θα είναι στην ενδεκάδα της Γιούβε εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

"Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Στο ματς με τη Σασουόλο έπρεπε να πάρουμε τη νίκη. Τέλος. Και πέρυσι στην Φλωρεντία έπρεπε να κερδίσουμε, όμως χάσαμε. Τελικά αποδείχθηκε ότι εκείνο το ματς ήταν που, αντί να μας δημιουργήσει πρόβλημα, μας έδωσε ώθηση για τον τίτλο.

Επομένως, θεωρώ ότι η ισοπαλία με τη Σασουόλο θα μας κάνει καλό 100%. Είναι ένα βήμα προς τα πίσω, όμως είμαστε έτοιμοι να επανέλθουμε περισσότερο αποφασισμένοι από ποτέ. Τώρα μας περιμένει ένας "τελικός" στο Champions League και θεωρώ ότι έρχεται την καταλληλότερη στιγμή.

Πάμε στον Πειραιά με περισσότερη φλόγα από κάθε άλλο ματς. Φλόγα τη νίκη. Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχασε εκεί. Εμείς έχουμε μόνο ένα στόχο σε αυτό το ματς. Να επιβληθούμε. Όπως πάντα να κερδίσει ο καλύτερος. Μέχρι τέλους, φόρτσα Γιουβέντους, L.B.19", τόνισε από την πλευρά του ο Λεονάρντο Μπονούτσι σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ