ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Πογκμπά, ο κανονιέρης της Γιουβέντους

Πογκμπά, ο κανονιέρης της Γιουβέντους

Ο κίνδυνος-θάνατος για την άμυνα του Ολυμπιακού ενόψει Γιουβέντους είναι ο απίστευτος Πολ Πογκμπά, με τα δολοφονικά σουτ του εκτός περιοχής. Δείτε τον να κάνει σμπαράλια τις άμυνες της Serie A (videos)!

Η Γιουβέντους δεν κατάφερε να περάσει αλώβητη από το "Stadio Città del Tricolore" και με το 1-1 κόντρα στη Σασουόλο υποχρεώθηκε στην πρώτη της απώλεια βαθμών στο φετινό Campionato (μετρούσε "6 στα 6" μέχρι πρότινος), ωστόσο οι φίλοι της έχουν μία γλυκιά ανάμνηση από την αναμέτρηση με τους "νεροβέρντι".

Αυτή έχει την προσωπική σφραγίδα του Πολ Πογκμπά, ο οποίος με το υπέροχο τέρμα του στο 18ο λεπτό όχι μόνο κατάφερε να ισοφαρίσει το γκολ του Σιμόνε Τζάτζα πέντε λεπτά νωρίτερα και να χαρίσει τον πόντο στους "μπιανκονέρι" αλλά και να επιβεβαιώσει πως είναι ένας από τους πιο χαρισματικούς παίκτες στο ιταλικό πρωτάθλημα όσον αφορά σε μακρινά σουτ.

Πογκμπά, ο κανονιέρης της Γιουβέντους

Απόδειξη το γεγονός πως από τα 13 γκολ που μετράει πλέον στη Serie A σε 69 συμμετοχές (από το 2012 και μετά που βρίσκεται στο "Juventus Stadium") τα 9 από αυτά έχουν σημειωθεί με σουτ εκτός περιοχής, ποσοστό δηλαδή που αγγίζει το 70%!

Πογκμπά, ο κανονιέρης της Γιουβέντους

Ο 21χρονος άσος χρησιμοποιεί με την ίδια ευχέρεια τόσο το δεξί όσο και το αριστερό πόδι και τα σουτ του και το σίγουρο είναι πως οι παίκτες του Ολυμπιακού θα χρειαστεί να τρέξουν πάρα πολύ για να τον αναχαιτίσουν την ερχόμενη Τετάρτη στον κρίσιμο αγώνα των δύο ομάδων για την 3η αγωνιστική του Champions League.

Δείτε τον Γάλλο διεθνή μέσο να "ζωγραφίζει" από μακρινή απόσταση:

Η γκολάρα κόντρα στη Σασουόλο:

Η "φωτοβολίδα" κόντρα στην Ουντινέζε:

Η "φωτοβολίδα" Νο 2 κόντρα στις "ζέβρες" στον ίδιο αγώνα:

Η εκτέλεση της Νάπολι:

Το απίστευτο γκολ κόντρα στη Σαμπντόρια:

Η βολίδα που άφησε στήλη άλατος τον Ρέινα:

Το εκπληκτικό γκολ με αντίπαλο τη Σαμπντόρια:

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ