ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Πλήρωσε τη μαγκιά ο Μουάζ Κιν

Πλήρωσε τη μαγκιά ο Μουάζ Κιν

Ο Μουάζ Κιν είναι το αστέρι της ομάδας νέων της Γιουβέντους, θέλησε λοιπόν να δώσει σόου στην διαδικασία των πέναλτι στον ημιτελικό του πρωταθλήματος και το αποτέλεσμα ήταν ένα άθλιο "Πανένκα" και αποκλεισμός απ'τη Φιορεντίνα

Η Φιορεντίνα απέκλεισε τη Γιουβέντους στην διαδικασία των πέναλτι (5-3) και θα παίξει στον τελικό του πρωταθλήματος νέων της Ιταλίας (Primavera), με αρνητικό πρωταγωνιστή το αστέρι της "γηραιάς κυρίας", Μουάζ Κιν.

Απέκτησε φέτος φήμη πολύ απότομα, καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης που έπαιξε στη Serie A έχοντας γεννηθεί το 2000, αλλά εν συνεχεία και ο πρώτος που σκοράρει έχοντας γεννηθεί από αυτήν την χρονιά και έπειτα.

Θεωρείται λοιπόν ένας αστέρας του μέλλοντος, έτσι όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω του στον ημιτελικό και αυτός θέλησε να δώσει ένα σόου στην εκτέλεση του 4ου πέναλτι, το οποίο ήταν βέβαια κρισιμότατο, καθώς ήδη είχε χάσει ένα η Γιουβέντους.

Έκανε και πλάγια βήματα και γρήγορα βήματα πριν την εκτέλεση, στην οποία επέλεξε "Πανένκα", να "σκάψει" την μπάλα δηλαδή, με το πλασέ να είναι τραγικό και τον αντίπαλο τερματοφύλακα απλά να υποδέχεται άνετος την μπάλα στην αγκαλιά του.

Η Φιορεντίνα σκόραρε και στο 5ο πέναλτι και προκρίθηκε στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Ίντερ ή τη Ρόμα, ενώ η κανονική διάρκεια του αγώνα είχε λήξει 1-1, με τους "βιόλα" να ισοφαρίζουν στο 92' με πέναλτι!

Το "Πανένκα" του Μουάζ Κιν...

photo: JuventusFC Youth twitter

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ