ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Πίρλο: "Τα δάκρυά μου δεν ήταν για το αντίο"

Πίρλο: "Τα δάκρυά μου δεν ήταν για το αντίο"

Ο Αντρέα Πίρλο ξεκαθάρισε πως τα δάκρυά του στο φινάλε του τελικού του Champions League στο Βερολίνο δεν σημαίνουν πως αποχαιρετάει τη Γιουβέντους. Διαβάστε την εξήγηση που έδωσε ο "maestro".

Ο Αντρέα Πίρλο ήταν απαρηγόρητος μετά την ήττα της Γιουβέντους από τη Μπαρτσελόνα το βράδυ του Σαββάτου και την απώλεια του τροπαίου του Champions League, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να συγκρατήσει τα δάκρυά του στο φινάλε του τελικού .

Κατά πολλούς το συναισθηματικό αυτό ξέσπασμα συνδέθηκε με το γεγονός ότι έκλεισε ο κύκλος του στη "βέκια σινιόρα" και θα τραβήξει για άλλες ποδοσφαιρικές πολιτείες το καλοκαίρι, με τον ίδιο πάντως να διαψεύδει πάντως πως τα δάκρυα σήμαιναν το... αντίο.

Πίρλο: "Τα δάκρυά μου δεν ήταν για το αντίο"

"Εάν ήταν τα δάκρυά μου για το αντίο στη Γιούβε; Όχι, ήταν τα δάκρυα για μία ήττα σε τελικό Champions League. Το να βρεθώ σε τελικό Champions League είναι κάτι που δεν ξέρω αν θα μου ξανατύχει, ήταν φυσιολογικό να υπάρχει απογοήτευση", τόνισε ο 36χρονος άσος, ο οποίος την Κυριακή ταξίδεψε στο Κοβερτσιάνο για να ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής Ιταλίας ενόψει του αγώνα της με την Κροατία για τα προκριματικά του Euro 2016.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ