ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Πίρλο: "Φεύγω από τη Γιουβέντους αν πάρουμε το Champions League"

Πίρλο: "Φεύγω από τη Γιουβέντους αν πάρουμε το Champions League"

Ο Αντρέα Πίρλο εξομολογήθηκε πως αν η Γιουβέντους κατακτήσει φέτος το Champions League θα φύγει από το Τορίνο το καλοκαίρι με προορισμό ομάδα του εξωτερικού.

Ο Αντρέα Πίρλο "χόρτασε" από τίτλους τα τελευταία χρόνια μετρώντας 4 πρωταθλήματα στις ισάριθμες σεζόν που βρίσκεται στη Γιουβέντους και πλέον ανεβάζει πιο πάνω τον πήχη, με τον στόχο να είναι φυσικά το Champions League.

Αυτό το ξεκαθάρισε ο ίδιος σε συνέντευξή του, τονίζοντας πως σε περίπτωση που η "βέκια σινιόρα" αναδειχτεί πρωταθλήτρια Ευρώπης τότε θα αποχωρήσει το καλοκαίρι έχοντας εκπληρώσει όλους τους στόχους του με τους Τορινέζους.

"Εάν πάρουμε το Champions League θα πάω να παίξω στο εξωτερικό. Η Γιούβε θα είναι η τελευταία μου ομάδα στη Serie A", δήλωσε ο 35χρονος άσος ο οποίος μίλησε και για τις δύο αναμετρήσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

"Έχουμε 50% πιθανότητες να προκριθούμε, όσες και η Ρεάλ Μαδρίτης. Φτάσαμε στα ημιτελικά, δεν μπορούν να υπάρχουν φαβορί σε αυτή τη φάση. Αξίζουμε που βρισκόμαστε εδώ οπότε δεν έχουμε κανέναν φόβο.

Πίρλο: "Φεύγω από τη Γιουβέντους αν πάρουμε το Champions League"

Η Ατλέτικο πέρυσι άγγιξε τη νίκη στον τελικό. Εμείς μπορούμε να επαναλάβουμε αυτή την επιτυχία, καταφέρνοντας ίσως να πάρουμε το τρόπαιο. Αν το κατακτήσουμε θα φύγω από τη Γιούβε αλλά όχι για να μείνω στην Ιταλία. Θα πάω εξωτερικό επειδή έχω ακόμα επιθυμία για να παίζω".

Ο Πίρλο μίλησε επίσης για τον προπονητή της Ρεάλ, Κάρλο Αντσελότι, με τον οποίο έζησε πολύ μεγάλες στιγμές στα οκτώ χρόνια συνύπαρξής τους στο "San Siro" για λογαριασμό της Μίλαν:

"Για μένα θα είναι σαν να ξαναβρίσκω τον πατέρα μου. Μου άλλαξε την καριέρα, βάζοντάς με μπροστά από την άμυνα. Έχουμε ζήσει μαζί αξέχαστες στιγμές".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ