ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Περίν, ο διάδοχος του Μπουφόν

Genoa goalkeeper Mattia Perin controls the ball during a Serie A soccer match between Inter Milan and Genoa, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Sept. 24, 2017. (AP Photo/Luca Bruno)
Genoa goalkeeper Mattia Perin controls the ball during a Serie A soccer match between Inter Milan and Genoa, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Sept. 24, 2017. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Ματία Περίν αναμένεται να είναι ο διάδοχος του Τζίτζι Μπουφόν στη Γιουβέντους, αφού ο γκολκίπερ της Τζένοα είναι έτοιμος για το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Ο Τζίτζι Μπουφόν βάζει "τίτλους τέλους" σε μια λαμπρή καριέρα στη Γιουβέντους και η ομάδα του Τορίνο ψάχνει τον άξιο αντικαταστάτη του. Το παιχνίδι του 40χρονου πορτιέρε με αντίπαλο την Ελλάς Βερόνα θα είναι το τελευταίο του με τη "Γηραιά Κυρία", η οποία φαίνεται πως έχει βρει τον άνθρωπο που θα μπει στα... γάντια του.

Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της Τζένοα, Ενρίκο Πρετσιόζι σε συνέντευξη του, η νταμπλούχος Ιταλίας θέλει να αποκτήσει τον Ματία Περίν, τονίζοντας πως "η Γιουβέντους περίμενε να ακούσει τα τελευταία λόγια του Μπουφόν, μέχρι να κινηθεί για να αποκτήσει τον Περίν. Αναμένεται να έχουμε πολύ σύντομα εξελίξεις.

Η επιθυμία του τερματοφύλακα μας είναι ξεκάθαρη. Θέλει να φύγει και ξέρει ακριβώς τον προορισμό. Ο Ματία έχει πάρει την απόφαση του, αλλά δεν θα υπάρξουν δημοπρασίες. Τα χρήματα που ζητάμε είναι δεδομένα".

Ο 25χρονος τερματοφύλακας των "ροσομπλού" μοιάζει πιο έτοιμος από ποτέ να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του, αλλά κάποια ιατρικά θέματα δεν του επέτρεψαν να κάνει το βήμα παραπάνω. Τον Ιούνιο του 2017 έπαθε ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου, πλήγμα που τον άφησε εκτός δράσης για 173 ημέρες. Την φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε 37 ματς και η τιμή του ανέρχεται στα 20.000.000 ευρώ.

AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ