ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Πέρασε Σεντ-Ετιέν και κυνηγά Μπαρτσελόνα η Γιουβέντους

Πέρασε Σεντ-Ετιέν και κυνηγά Μπαρτσελόνα η Γιουβέντους

Η Γιουβέντους συνέτριψε με 4-1 την Παλέρμο, έφθασε τις 29 συνεχόμενες εντός έδρας νίκες στη Serie A, ξεπέρασε την αντίστοιχη επίδοση της Σεντ-Ετιέν και κυνηγά αυτή της Μπαρτσελόνα.

Από το Σεπτέμβρη του 2015 έχει να υπάρξει ομάδα της Serie A που να έχει φύγει με βαθμό από το Τορίνο. Τότε (23/9), η Φροζινόνε είχε αναδειχθεί ισόπαλη 1-1 με τη Γιουβέντους για την πέμπτη αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας του ιταλικού πρωταθλήματος εκείνης της σεζόν.

Από τότε πέρασαν 29 ματς στο "Juventus Stadium", στο Τορίνο για επίπεδο Serie A, κι όλα βρήκαν τη "Γηραιά Κυρία" να πανηγυρίζει τους τρεις βαθμούς.

Με αυτό το σερί των 29 νικηφόρων εντός έδρας αναμετρήσεων, η Γιουβέντους ξεπέρασε την αντίστοιχη επίδοση της Σεντ-Ετιέν - είχε 28 συνεχόμενες εντός έδρας νίκες (1974-1975) - και έχει τη δεύτερη καλύτερη επίδοση όσον αφορά στα πέντε μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Premier League, Ligue 1, Bundesliga, Serie A και La Liga).

Ποιον κυνηγά τώρα η Γιουβέντους; Την Μπαρτσελόνα. Οι "μπλαουγκράνα" από το 1958 έως το 1960 είχαν πετύχει 39 συνεχόμενες εντός έδρας νίκες για το ισπανικό πρωτάθλημα. Θα μπορέσει να φθάσει ή και να καταρρίψει αυτό το ρεκόρ η ιταλική ομάδα; Μένει να φανεί στα επόμενα ματς.

Πηγή: Mr Chip

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ