ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Παίρνει Μοράτα, Εβρά & Περέιρα η Γιουβέντους

Παίρνει Μοράτα, Εβρά & Περέιρα η Γιουβέντους

Ο Άλβαρο Μοράτα έφτασε στο Τορίνο για να υπογράψει στην Γιουβέντους, η οποία συμφώνησε με την Ουντινέζε για τον Ρομπέρτο Περέιρα, αλλά και με τον Πατρίς Εβρά!

Έτοιμη για τριπλό μεταγραφικό χτύπημα είναι η Γιουβέντους με τους Άλβαρο Μοράτα, Ρομπέρτο Περέιρα και Πατρίς Εβρά.

Υπάρχει συμφωνία με την Ρεάλ Μαδρίτης για τον νεαρό Ισπανό στράικερ στα 20.000.000 ευρώ και ο Μοράτα το βράδυ της Παρασκευής έφτασε στο Τορίνο.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Θα περάσω ιατρικές εξετάσεις το Σάββατο, ελπίζω όλα να πάνε καλά".

Αρχικά υπήρχε συμφωνία στα 18.000.000 ευρώ, προέκυψε όμως διαφωνία στα bonus, έτσι η Γιουβέντους έδωσε άλλα 2.000.000 ευρώ (έτσι δεν υπάρχουν bonus).

Επίσης, για δύο χρόνια η Ρεάλ διατηρεί δικαίωμα να αγοράσει τον παίκτη μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Το καλοκαίρι του 2015 με 30.000.000 ευρώ και το καλοκαίρι του 2016 με 36.000.000 ευρώ.

VIDEO: Ο Άλβαρο Μοράτα στο Τορίνο...

Συμφωνία για Περέιρα και Εβρά

Ο Λουί φαν Χάαλ άφησε εκτός αποστολής για τα φιλικά της ManUtd στις ΗΠΑ τον Πατρίς Εβρά και οι πληροφορίες τον θέλουν να συμφώνησε με την Γιουβέντους.

Ο αγγλικός σύλλογος θα πάρει 2.000.000 ευρώ για την μεταγραφή, ενώ ο Εβρά αναμένεται να πάει στο Τορίνο το Σάββατο για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές.

Την Παρασκευή το βράδυ η Γιουβέντους συμφώνησε με την Ουντινέζε για την απόκτηση του Ρομπέρτο Περέιρα με την μορφή δανεισμού και με δικαίωμα αγοράς σε έναν χρόνο έναντι 12.000.000 ευρώ.

Ο Ρομπέρτο Περέιρα είναι 23άχρονος Αργεντινός μέσος (είχε αποκτηθεί το 2011 από την Ρίβερ Πλέιτ), ενώ εκτός από επιτελικός μέσος παίζει επίσης εξτρέμ, αλλά και μπακ.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ