ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Πάει για "μπαμ" με Πιάνιτς ο Αλέγκρι

Πάει για "μπαμ" με Πιάνιτς ο Αλέγκρι

Ο Μάσιμο Αλέγκρι ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Γιουβέντους και έχει ήδη καταλήξει στον μεγάλο καλοκαιρινό του στόχο για την ενίσχυση των πρωταθλητών: τον Μίραλεμ Πιάνιτς!

"Ο Πιάνιτς του Αλέγκρι. Ο Ιταλός τεχνικός ανανέωσε με την Γιουβέντους και ζητάει ένα δώρο", είναι ο τίτλος στο σημερινό πρωτοσέλιδο της "Gazzetta dello Sport", με την μεγαλύτερη σε κυκλοφορία αθλητική εφημερίδα στην Ιταλία να αποκαλύπτει πως ο Μίραλεμ Πιάνιτς βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Μάσιμο Αλέγκρι ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Πάει για "μπαμ" με Πιάνιτς ο Αλέγκρι

Το εν λόγω μέσο υποστηρίζει πως όχι μόνο ο Αλέγκρι ζήτησε από την διοίκηση της "βέκια σινιόρα" τον παίκτη της Ρόμα μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου αλλά έχει ήδη κάνει τις πρώτες του επαφές με τον Βόσνιο διεθνή μέσο, για να τον πείσει να αφήσει την ιταλική πρωτεύουσα και να μετακομίσει στο Τορίνο.

Η Γιουβέντους εμφανίζεται από την πλευρά της διατεθειμένη να καλύψει το ποσό της ρήτρας που έχει βάλει η Ρόμα για τον παίκτη, ύψους 38.000.000 ευρώ (ειδικά αν ο Μοράτα επιστρέψει στην Ρεάλ Μαδρίτης και βάλει αρκετά χρήματα στα ταμεία της), ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξει και η επιθυμία του παίκτη.

Πάει για "μπαμ" με Πιάνιτς ο Αλέγκρι

Ο ίδιος έχει δηλώσει αρκετές φορές πως θέλει να συνεχίσει στην Ρόμα αλλά είναι άγνωστο το τι θα προτιμήσει σε περίπτωση που οι πρωτευουσιάνοι μπουν στη διαδικασία πώλησής του αυτό το καλοκαίρι.

Υπενθυμίζεται πως ο Πιάνιτς αποτελεί στόχο και άλλων ευρωπαϊκών ομάδων, με τις Τσέλσι, Μπαρτσελόνα και Μπάγερν να είναι μεταξύ των υποψηφίων για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους αυτό το καλοκαίρι, έναντι ενός μεγάλου χρηματικού ποσού.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ