ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

"Όχι" για Γιόβετιτς σε Γιουβέντους

"Όχι" για Γιόβετιτς σε Γιουβέντους
Γιόβετιτς

Πρόταση της Γιουβέντους για την αγορά του Στέφαν Γιόβετιτς απέρριψε η Φιορεντίνα σύμφωνα με το "Sky Sport Italy". Διαβάστε τι προσέφεραν οι "μπιανκονέρι" και τι δήλωσε ο Μπέπε Μαρότα για τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Ο Στέφαν Γιόβετιτς δείχνει να είναι αυτή τη στιγμή η προτεραιότητα της Γιουβέντους, η πρόταση της οποίας απορρίφθηκε από τη Φιορεντίνα.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε επαφή αυτές τις μέρες με τους "βιόλα" να απορρίπτουν σύμφωνα με το "Sky Sport Italy" πρόταση 16 εκατομμυρίων ευρώ συν τον Λούκα Μαρόνε.

Ο τελευταίος αρέσει αρκετά στους ανθρώπους της Φιορεντίνα, οι οποίοι όμως κοστολογούν τον αρχηγό τους στα 30 εκατομμύρια ευρώ. Επομένως, ήταν απόλυτα λογικό να αρνηθούν την πρόταση, καθώς η τιμή του Μαρόνε ανέρχεται στα 5 εκατομμύρια ευρώ, με αποτέλεσμα η συνολική αξία της πρότασης να φτάνει τα 21 εκατομμύρια ευρώ.,

Από εκεί και πέρα, ο Μπέπε Μαρότα δήλωσε: "Έχουμε αρχίσει τις προσεγγίσεις σε κάποιους παίκτες, αλλά καμία απόφαση δεν πρόκειται να παρθεί άμεσα. Αφήστε που θα πάρει καιρό για να γίνουν ανακοινώσεις. Ο στόχος είναι να δημιουργήσουμε μία ομάδα πριν την προετοιμασία που αρχίζει τον Ιούλιο. Εξετάζουμε διάφορους παίκτες με συγκεκριμένα τεχνικά και τακτικά χαρακτηριστικά. Πρέπει να ιδρώσεις για να φορέσεις τη φανέλα της Γιουβέντους".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ