ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

"Όχι" σε πρόταση 90.000.000 ευρώ για Ντιμπάλα

"Όχι" σε πρόταση 90.000.000 ευρώ για Ντιμπάλα

Η Μπαρτσελόνα "χτύπησε την πόρτα" της Γιουβέντους για να αποκτήσει τον Πάουλο Ντιμπάλα όμως οι Τορινέζοι απάντησαν αρνητικά παρά την εντυπωσιακή πρόταση που δέχτηκαν για τον 22χρονο επιθετικό.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα ήταν εξαιρετικός στην πρώτη του σεζόν στην Γιουβέντους μετά τη μεταγραφή του από την Παλέρμο το περασμένο καλοκαίρι, ολοκληρώνοντας τη φετινή σεζόν με 23 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και έχοντας σημαντική συμβολή στην κατάκτηση του νταμπλ, και το γεγονός αυτό έχει κάνει αρκετούς συλλόγους να ορέγονται την απόκτησή του.

Ένας από αυτούς είναι και η Μπαρτσελόνα, με την τορινέζικη "Tuttosport" να αποκαλύπτει μάλιστα πως ο Λουίς Ενρίκε ζήτησε από τους διοικούντες τον καταλανικό σύλλογο να πάρουν τον παίκτη και αυτοί δεν άργησαν να καταθέσουν πρόταση στην "βέκια σινιόρα".

Το ποσό που προσφέρθηκε από τους Καταλανούς ήταν ύψους 90.000.000 ευρώ για τον Αργεντινό διεθνή επιθετικό, ωστόσο οι πεντάκις πρωταθλητές Ιταλίας απέρριψαν την πρόταση, καθιστώντας σαφώς ότι το συγκεκριμένο ποσό δεν καλύπτει πλήρως τις οικονομικές τους απαιτήσεις.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ