ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Οι τρεις δρόμοι του Τέβες

Οι τρεις δρόμοι του Τέβες

Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπόκα Τζούνιορς πολιορκούν τον Αργεντινό επιθετικό της Γιουβέντους, Κάρλος Τέβες, με τη δεύτερη να έχει το προβάδισμα.

Ο Κάρλος Τέβες είναι στη Χιλή όπου σε λίγες ώρες αντιμετωπίζει με την εθνική Αργεντινής, την αντίστοιχη της Παραγουάης για το Copa America. Ωστόσο τα σενάρια για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μετά τη Γιουβέντους, καθημερινώς, δίνουν και παίρνουν.

Ο "Apache" έχει ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο με τη "Γηραιά Κυρία", η οποία βλέποντας τις τάσεις φυγής του Αργεντινού επιθετικού ζητά - σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο - το ποσό των 15.000.000 ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Την Παρασκευή, ιστοσελίδα της Αργεντινής αποκάλυψε ότι ο 31χρονος επιθετικός έχει συμφωνήσει σε όλα με τους "σενέισες", και το μόνο που απομένει είναι για την επιστροφή του στο "Μπομπονέρα" είναι να τα βρει η ομάδα του Μπουένος Άιρες με την αντίστοιχη του Τορίνο.

Η Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε μόνη της, αλλά τώρα μπήκε στο παιχνίδι και η Ατλέτικο Μαδρίτης. Με τον Ραδαμέλ Φαλκάο να οδεύει στο Λονδίνο και την Τσέλσι, ο Ντιέγκο Σιμεόνε ψάχνει τον επιθετικό με τον οποίον θα στελεχώσει την ομάδα του. Και φαίνεται να τον έχει βρει στο πρόσωπο του "Αpache". Ο πρόεδρος των "κολτσονέρος", Ενρίκε Θερέθο, ομολόγησε ότι είναι δύσκολο να φέρει στη Μαδρίτη τον Τέβες γιατί εκείνος θέλει... Μπόκα.

"Είναι δύσκολο να ανταγωνιστείς το συναίσθημα, εάν η καρδιά σε τραβάει προς την Μπόκα", είπε χαρακτηριστικά. Επιστροφή στην Μπόκα, μετακόμιση στη Μαδρίτη ή παραμονή στο Τορίνο; Ένα σίριαλ με πολλά επεισόδια.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ