ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ο Βιδάλ "ψηφίζει" Γιουνάιτεντ

Ο Βιδάλ "ψηφίζει" Γιουνάιτεντ

Ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Αρτούρο Βιδάλ συμφώνησε και θέλει να συνεχίσει τη καριέρα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στο "Θέατρο των Ονείρων"... ονειρεύεται να αγωνίζεται από την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Αρτούρο Βιδάλ. Ο Χιλιανός άσος θέλει να κάνει το βήμα στην καριέρα του, αφήνοντας την Γιουβέντους, ώστε να τεθεί υπό τις οδηγίες του Λουίς Φαν Χάαλ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο ίδιος φέρεται να έχει συμφωνήσει προφορικά με τους "κόκκινους διαβόλους" και μένει να τα βρουν οι δυο ομάδες, με το κόστος της μετακίνησής του να υπολογίζεται στα 60.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την "El Mercurio", η Γιουνάιτεντ περιμένει μια οριστική απάντηση από τον Βιδάλ και ο ίδιος θα πιέσει την Γιουβέντους να συναινέσει στη μετακίνησή του.

Μάλιστα, ο Φερνάντο Φελίσεβιτς, ατζέντης του παίκτη, ο οποίος πραγματοποίησε και τη μετεγγραφή του Αλέξις Σάντσες από τη Μπαρτσελόνα στην Άρσεναλ, θα βρεθεί με τον διευθυντή της "Βέκια Σινιόρα", Τζιουζέπε Μαρότα.

Μάλιστα, ο ίδιος αναμένεται να ενημερώσει την Γιουβέντους ότι ο Βιδάλ θέλει να μετακομίσει στη Γιουνάιτεντ και μένει να φανεί ποια θα είναι η αντίδραση των ανθρώπων της ιταλικής ομάδας.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ