ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ο Κόντε "κάρφωσε" τον Μπενίτεθ

Ο Κόντε "κάρφωσε" τον Μπενίτεθ

Ο Ράφα Μπενίτεθ προσφέρθηκε να δώσει συμβουλές στη Γιουβέντους ενόψει Μπενφίκα. Ο Κόντε όχι μόνο αρνήθηκε αλλά φρόντισε να ρίξει φαρμακερή... σπόντα για τον Ισπανό.

"Τη Μπενφίκα τη γνωρίζω καλά καθώς την έχω νικήσει με την Τσέλσι (σ.σ. Πέρυσι στον τελικό του Europa League), εάν ο Κόντε έχει ανάγκη μπορεί να μου τηλεφωνήσει όποτε θέλει".

Κάπως έτσι είχε σχολίασε ο Ράφα Μπενίτεθ την κλήρωση των ημιτελικών του Europa League που έφερε τη Γιουβέντους αντιμέτωπη με τη Μπενφίκα, με τον Αντόνιο Κόντε να μη χάνει πάντως ευκαιρία για να "απαντήσει" στον τεχνικό της Νάπολι.

"Αν κρίνω από το πώς κατέληξε το ματς της Νάπολι με την Πόρτο, καλύτερα να το αποφύγω. Τα αποτελέσματα του Μπενίτεθ με τις πορτογαλικές ομάδες δεν είναι και τα καλύτερα δυνατά, οπότε τον ευχαριστώ αλλά αποφεύγω να τον καλέσω.

Θα στείλω τους συνεργάτες μου να δουν τα παιχνίδια της Μπενφίκα και τους εμπιστεύομαι", δήλωσε ο τεχνικός της “βέκια σινιόρα, μετά το εκτός έδρας 2-0 επί της Ουντινέζε που έφερε την ομάδα του στο +8 από τη Ρόμα.

Να σημειωθεί πως οι δύο προπονητές έχουν ανοίξει μία μίνι κόντρα μετά το ματς των "παρτενοπέι" κόντρα στους "μπιανκονέρι" στο "Σαν Πάολο" όταν ο Μπενίτεθ είχε κάνει λόγο για διαφορά μπάτζετ των δύο συλλόγων και ο Κόντε είχε υποστηρίξει από την πλευρά του πως η ομάδα που έχει ξοδέψει περισσότερα τα τελευταία χρόνια είναι αυτή της Νάπολι...

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ