ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ο Βιδάλ αποχαιρέτησε τη Γιουβέντους

Ο Βιδάλ αποχαιρέτησε τη Γιουβέντους

Μία ανάσα από το να μεταπηδήσει στη Μπάγερν Μονάχου είναι ο Αρτούρο Βιδάλ ο οποίος αποχαιρέτησε τους οπαδούς της Γιουβέντους μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Instagram.

Θέμα χρόνου είναι πλέον η μεταγραφή του Αρτούρο Βιδάλ στη Μπάγερν Μονάχου , με τον 28χρονο Χιλιανό μέσο να γράφει το Σάββατο (18/7) στην προσωπική του σελίδα στο Instagram:

"Ευχαριστώ για όλα! Ήταν τα καλύτερα χρόνια στην καριέρα μου! Εσείς, οι οπαδοί, ήσασταν πάντα οι καλύτεροι μαζί μου! Θα μου λείψετε πολύ, σας ευχαριστώ για ολα".

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, το κόστος της μεταγραφής του Βιδάλ στους πρωταθλητές Γερμανίας θα φτάσει στα 40.000.000 ευρώ (37.000.000 + μπόνους) ενώ ο ίδιος παίκτης αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο για 4 χρόνια με ετήσιες απολαβές κοντά στα 6.000.000 ευρώ.

Εν τω μεταξύ είναι αρκετά πιθανό να κάνει το αντίθετο δρομολόγιο ο Μάριο Γκέτσε, ο οποίος είναι υποψήφιος στόχος της Γιουβέντους, με τον σκόρερ του νικητήριου τέρματος της Γερμανίας στον τελικό του Μουντιάλ 2014 να δηλώνει:

"Η Γιουβέντους είναι μία μεγάλη ομάδα που έκανε καλή σεζόν. Δεν θέλω να σχολιάσω τις φήμες προς το παρόν, ωστόσο πιστεύω ότι θα ήταν θετική εμπειρία για μένα να παίξω στο εξωτερικό. Θα δούμε", δήλωσε αινιγματικά, αφήνοντας ανοιχτό το παράθυρο συνεργασίας με τους Τορινέζους.

Το ποστάρισμα του Βιδάλ στο λογαριασμό του στο Instagram:

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ