ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ο... Σάμαρης χάλασε τη μεταγραφή του Βιτσέλ!

Ο... Σάμαρης χάλασε τη μεταγραφή του Βιτσέλ!

Η Γιουβέντους είχε συμφωνήσει τόσο με την Ζενίτ όσο και με τον Αξέλ Βιτσέλ ο οποίος ταξίδεψε στο Τορίνο αλλά το deal δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Διαβάστε το story.

Με βάση τα δημοσιεύματα της Τρίτης (31/8) ο Αξέλ Βιτσέλ παρουσιαζόταν ως ο "σίγουρος" και ο Χουάν Κουδράδο ως ο "αρκετά πιθανός" για να φορέσουν αμφότεροι τη φανέλα της Γιουβέντους, όμως το φινάλε της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου επεφύλασε ανατροπή.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας απέκτησαν δανεικό για τα επόμενα τρία χρόνια από την Τσέλσι (με 5.000.000 ευρώ την κάθε σεζόν) τον 28χρονο Κολομβιανό μεσοεπιθετικό, που είχε αγωνιστεί και πέρυσι στους Τορινέζους, ενώ ο 27χρονος Βέλγος διεθνής μέσος δεν κατάφερε να κάνει το πέρασμα από το ρωσικό πρωτάθλημα στην Serie A.

Αν και οι δύο ομάδες τα είχαν βρει με ένα ποσό της τάξης των 20.000.000 ευρώ και ο παίκτης είχε ταξιδέψει στο Τορίνο και ήταν standy by, το deal ναυάγησε, με την Ζενίτ να μην βρίσκει παίκτη ίδιου επιπέδου με τον Βιτσέλ και έτσι να "κάνει πίσω".

Ο... Σάμαρης χάλασε τη μεταγραφή του Βιτσέλ!

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, η Ζενίτ είχε βάλει στο στόχαστρό της τον Αντρέα Σάμαρη από την Μπενφίκα, όταν όμως είδε πως δεν μπορεί να πετύχει συμφωνία με τους "αετούς της Λισσαβώνας" για τον Έλληνα διεθνή μέσο τότε ο Μιρτσέα Λουτσέσκου άναψε... κόκκινο για την παραχώρηση Βιτσέλ στην Γιουβέντους.

Φυσικά, ευνοημένος από αυτό το "ναυάγιο" ήταν ο Ερνάνες, με τον Βραζιλιάνο κεντρικό μέσο να βρίσκεται ένα βήμα από την πόρτα της εξόδου αλλά τελικά να παραμένει στο "Juventus Stadium". Όσο για τον Βιτσέλ; Όπως αναφέρει στο σημερινό της πρωτοσέλιδο η τορινέζικη "Tuttosport", θα μεταγραφεί στην Γιουβέντους τον ερχόμενο Ιούνιο που λήγει η συνεργασία του με την Ζενίτ ενώ υπάρχει ενδεχόμενο να γίνει η μετακόμιση και τον ερχόμενο Ιανουάριο...

Ο... Σάμαρης χάλασε τη μεταγραφή του Βιτσέλ!
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ