ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ο Ντιμπάλα αγνόησε το χέρι του Αλέγκρι

Ο Ντιμπάλα αγνόησε το χέρι του Αλέγκρι

Ολοφάνερα εκνευρισμένος με τον προπονητή του, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, παρουσιάστηκε ο Πάουλο Ντιμπάλα την ώρα της αλλαγής του, καθώς απέφυγε επιδεικτικά να του δώσει το χέρι. (VIDEO)

Από ένα παράδοξο περιστατικό "σημαδεύτηκε" η αναμέτρηση ανάμεσα σε Σασουόλο και Γιουβέντους το απόγευμα της Κυριακής (29/1), με τον Πάουλο Ντιμπάλα να αποφεύγει -εμφανώς εκνευρισμένος- να δώσει το χέρι στον προπονητή του, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Και το χαρακτηρίζουμε παράδοξο, καθότι ο Αργεντινός φέρεται να έχει συμφωνήσει για την επέκταση του συμβολαίου του με τη "Μεγάλη Κυρία", πράγμα που υποδηλώνει τη γενικότερη ικανοποίηση του στο Τορίνο και κατ' επέκταση από τη συνεργασία του με τον 49χρονο τεχνικό.

Πιθανότατα, η αντίδραση οφείλεται στο γεγονός ότι ο Ιταλός τον έκανε αλλαγή, βάζοντας στη θέση του τον Μάρκο Πιάτσα στο 77ο λεπτό. Ο 23χρονος επιθετικός αντέδρασε με τον εξής τρόπο...

Όπως αναμενόταν, από την πλευρά του ο Αλέγκρι υποβάθμισε τη σημασία του γεγονότος - τουλάχιστον μπροστά στις κάμερες. “Είναι μέρος του παιχνιδιού. Έπαιξε καλά, αλλά ο Μάντζουκιτς και ο Κουαδράδο είχαν επιπλέον δυνάμεις, και ήθελα να δώσω χρόνο στον Πιάτσα. Είναι φυσιολογικό (σ.σ. η αντίδραση του Ντιμπάλα), όλοι θέλουν να μένουν στο γήπεδο. Ο θυμός του δεν αλλάζει τη σχέση μας", είπε.

Μάλιστα, κάποια στιγμή το αντιμετώπισε και χιουμοριστικά, λέγοντας πως "δεν μου έδωσε το χέρι, ώστε να δώσει τροφή για συζήτηση για την επόμενη εβδομάδα...".

Πάντως και ο ίδιος ο παίκτης, σε Tweet που πραγματοποίησε μετά τη λήξη της αναμέτρησης, δεν έκανε κάποια αναφορά στο περιστατικό, παρά μόνο πανηγύρισε τη νίκη της ομάδας του με μια χαρακτηριστική φωτογραφία, συνοδευόμενη από το μήνυμα: "Όλοι Μαζί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Συμφωνία Ντιμπάλα-Γιουβέντους για νέο συμβόλαιο
Ήττες για Ρόμα & Μίλαν, στο +4 η Γιουβέντους
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ