ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ο Μπουφόν κοροϊδεύει τη Ρεάλ πριν από τον τελικό

Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon stretches before the Champions League final soccer match between Juventus and Real Madrid at the Millennium stadium in Cardiff, Wales Saturday June 3, 2017. (AP Photo/Frank Augstein)
Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon stretches before the Champions League final soccer match between Juventus and Real Madrid at the Millennium stadium in Cardiff, Wales Saturday June 3, 2017. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν προσπάθησε να διώξει το άγχος της Γιουβέντους πριν από τον τελικό Champions League με μία... υποτιμητική ατάκα για τη Ρεάλ (video).

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν ήθελε να εκτονώσει την πίεση των παικτών της Γιουβέντους πριν από τον τελικό Champions League απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης και επιχείρησε να... κοροϊδέψει την αντίπαλό του για το χρώμα φανέλας που θα φορούσε.

Οι "μερένγκες" παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο του "Μιλένιουμ" του Κάρντιφ με τη δεύτερη εμφάνισή τους, αφού ήταν τυπικά φιλοξενούμενοι και οι ασπρόμαυρη εμφάνιση της ιταλικής ομάδας τους ανάγκαζε να χρησιμοποιήσουν τη μοβ εμφάνιση.

Βλέποντας το χρώμα που θα είχαν οι παίκτες της Ρεάλ, ο 39χρονος τερματοφύλακας αστειεύτηκε με τους συμπαίκτες του καθώς βρισκόταν στη φυσούνα και περίμενε να μπει στον αγωνιστικό χώρο, ρωτώντας τους: "Με τη Φιορεντίνα θα παίξουμε;"

Η ατάκα αυτή καταγράφηκε από τις κάμερες που υπήρχαν εντός του γηπέδου και έπαιξε στον "αέρα" των ιταλικών εκπομπών, ενώ αργότερα τα πλάνα ανέβηκαν στο διαδίκτυο και σίγουρα δεν... δικαιώνουν τον Μπουφόν, που δέχθηκε τέσσερα γκολ από τους... "βιόλα".

Photo credits: AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ