ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ο Ιγκουαΐν στέλνει μήνυμα στους οπαδούς της... Νάπολι

Ο Ιγκουαΐν στέλνει μήνυμα στους οπαδούς της... Νάπολι

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν ανήκει πλέον στην Γιουβέντους όμως δεν ξεχνάει τα τρία όμορφια χρόνια που πέρασε στη Serie A φορώντας τη φανέλα της Νάπολι. Διαβάστε το μήνυμά του στο Instagram.

Για χάρη του η Γιουβέντους δαπάνησε το ποσό των 90.000.000 ευρώ για να πληρώσει τη ρήτρα που υπήρχε στο συμβόλαιό του και να τον αποκτήσει από τη Νάπολι, όμως ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν δεν ξεχνάει το γαλανόλευκο παρελθόν του.

Έτσι, λίγες ώρες πριν την έναρξη της νέας Serie A που θα τον βρει να διεκδικεί το έκτο σερί σκουντέτο (αριθμός ρεκόρ στην ιστορία της λίγκας) για την "βέκια σινιόρα", ο Αργεντινός στράικερ θέλησε να στείλει μήνυμα στους οπαδούς της πρώην ομάδας του μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

"Αύριο (σ.σ. Σάββατο) ξεκινάει για μένα επίσημα μία νέα περιπέτεια, με μία νέα ομάδα και νέους οπαδούς που ήταν πολύ στοργικοί μαζί μου. Από αύριο θα παλέψουμε για τον ίδιο στόχο αλλά θέλω να αφήσω έναν χαιρετισμό και ένα ευχαριστώ στους Ναπολιτάνους οπαδούς με τους οποίους ευχαριστήθηκα τα τρία μου χρόνια στη Νάπολι και οι οποίοι με υποστήριξαν θερμά. Δεν θα σας ξεχάσω, ευχαριστώ για όλα"!

Να σημειωθεί πάντως ότι αρκετά ήταν τα υβριστικά σχόλια που έγιναν κάτω από το συγκεκριμένο status από τιφόζι της Νάπολι, που δεν είδαν με καθόλου καλό μάτι την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στην μισητή για αυτούς Γιουβέντους.

Το μήνυμα του Ιγκουαΐν στους φίλους της Νάπολι μέσω Instagram:

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ