ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ο Ιγκουαΐν επέστρεψε στις προπονήσεις

Juventus' Gonzalo Higuain celebrates after scoring his side's opening goal during a Champions League, Group D, soccer match between Sporting CP and Juventus at the Alvalade stadium in Lisbon, Tuesday, Oct. 31, 2017. (AP Photo/Armando Franca)
Juventus' Gonzalo Higuain celebrates after scoring his side's opening goal during a Champions League, Group D, soccer match between Sporting CP and Juventus at the Alvalade stadium in Lisbon, Tuesday, Oct. 31, 2017. (AP Photo/Armando Franca) AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Δύο μέρες μετά την επέμβαση στο αριστερό του χέρι ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν επέστρεψε στις προπονήσεις της Γιουβέντους, έτσι αναμένεται όχι μόνο να παίξει με τον Ολυμπιακό, αλλά και με τη Νάπολι

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν τα... δίνει όλα για να αγωνιστεί στα δύο κρίσιμα ματς της Γιουβέντους που ακολουθούν, καθώς επέστρεψε στις προπονήσεις, μόλις δύο μέρες αφού χειρουργήθηκε στο αριστερό του χέρι (τρίτο μετακάρπιο).

Την Παρασκευή η "Γιούβε" παίζει στο "San Paolo" με τη Νάπολι, σε μία αναμέτρηση που θα κρίνει πολλά στη "μάχη" του τίτλου, με τους "παρτενοπέι" να είναι πρωτοπόροι με 38 βαθμούς, την Ίντερ να έχει 36, την ομάδα του Τορίνο 34 και τη Ρόμα 31 με ματς λιγότερο.

Μετά το χειρουργείο την Δευτέρα φάνταζε δεδομένο πως δεν θα παίξει κόντρα στη Νάπολι και δεν έλειψαν τα αρνητικά σχόλια, καθώς αρκετοί εκτίμησαν πως θέλει να αποφύγει το ματς στην έδρα της πρώην ομάδας του, για οπαδούς της οποία είναι απλά ένας προδότης.

Τελικά την Τετάρτη πήρε μέρος στην προπόνηση και αναμένεται να είναι κανονικά στην αποστολή, με πιθανότερο σενάριο να είναι στον πάγκο και να αγωνίζεται ως αλλαγή.

Όλα αυτά βέβαια σημαίνουν πως αν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα, τότε θα ταξιδέψει και στην Ελλάδα για το ματς με τον Ολυμπιακό την Τρίτη (5/12), για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

AP Photo/Armando Franca

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ