ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ο Ιγκουαΐν έφτασε στο γήπεδο "συνοδεία" οπαδών της Νάπολι

Ο Ιγκουαΐν έφτασε στο γήπεδο "συνοδεία" οπαδών της Νάπολι

Δεκάδες μηχανάκια με φίλους της Νάπολι βρίσκονταν πίσω από το πούλμαν της Γιουβέντους που μετέφερε τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν και τους άλλους παίκτες των "μπιανκονέρι" στο γήπεδο των "παρτενοπέι" (video).

Ο μεγαλύτερος "προδότης" στην ιστορία της Νάπολης, ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν, επέστρεψε στην πόλη όπου λατρεύτηκε για τρία χρόνια και την οποία άφησε το καλοκαίρι για να πάρει μεταγραφή στη Γιουβέντους. Η πολυαναμενόμενη επιστροφή του στο "Σαν Πάολο" έχει κινητοποιήσει αρχές και φιλάθλους, οι οποίοι... συνόδευσαν τον Αργεντινό μέχρι το γήπεδο.

Το πούλμαν της "γηραιάς κυρίας" άρχισε την πορεία του από το ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή μέχρι το γήπεδο νωρίς το απόγευμα, πριν από την αναμέτρηση με τη Νάπολι, στο μεγάλο παιχνίδι της 30ής αγωνιστικής στη Serie A.

Ο 29χρονος επιθετικός, ο οποίος βρισκόταν κι αυτός στο πούλμαν ώστε να ηγηθεί της γραμμής κρούσης των "μπιανκονέρι", έβλεπε από το παράθυρό του δεκάδες μηχανάκια με οπαδούς των "παρτενοπέι" να βρίσκονται πίσω από το πούλμαν και να το... κυνηγούν.

Φυσικά, μεταξύ της πορείας των οπαδών της Νάπολι και του πούλμαν της Γιουβέντους, υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη με δύο μίνι βαν της αστυνομίας και τρία περιπολικά, ενώ ένα μίνι βαν άνοιγε τον δρόμο μπροστά από το πούλμαν.



TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ