ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ο Αλέγκρι "καλωσορίζει" τον Ιγκουαΐν

Ο Αλέγκρι "καλωσορίζει" τον Ιγκουαΐν

Η Γιουβέντους πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στον Γκονσάλο Ιγκουαΐν και ο Μάσιμο Αλέγκρι δεν απέφυγε την ερώτηση δημοσιογράφων για το φλερτ με τον Αργεντινό επιθετικό. Δείτε την απάντηση του.

Έχει ήδη ενισχυθεί σημαντικά με τους Ντάνι Άλβες, Μίραλεμ Πιάνιτς και Μεχντί Μπενατιά, όμως η Γιουβέντους όχι μόνο δεν δείχνει διάθεση να επαναπαυτεί αλλά φορτσάρει εδώ και μερικές ημέρες για να κάνει το "κόλπο γκρόσο" σε αυτή την μεταγραφική περίοδο, παίρνοντας τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν από την Νάπολι.

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως η πεντάκις πρωταθλήτρια Ιταλίας έχει συμφωνήσει σε όλα με τον αρχικανονιέρη της περυσινής Serie A (36 γκολ σε 35 ματς) και κορυφαίο στράικερ της Νάπολι την τελευταία τριετία ενώ δείχνει έτοιμη να δώσει τα 94.000.000 ευρώ που απαιτούνται για να καλύψει τη ρήτρα αποδέσμευσης που υπάρχει στο συμβόλαιο του Αργεντινού με τους "παρτενοπέι".

Τι γνώμη έχει ο Μάσιμο Αλέγκρι για όλα αυτά; Ο τεχνικός των Τορινέζων ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για το σίριαλ που πάει να δημιουργηθεί με τον Ιγκουαΐν και δεν δίστασε να μιλήσει με καλά λόγια για τον "Πιπίτα", ανοίγοντας ουσιαστικά την πόρτα για να τον καλωσορίσει στην ομάδα.

Ο Αλέγκρι "καλωσορίζει" τον Ιγκουαΐν

"Δεν θέλω να μιλήσω για μεταγραφές. Η διοίκηση τα πηγαίνει καλά, ξέρει τι είναι αυτό που έχουμε ανάγκη και είμαι ευχαριστημένος. Έχουν έρθει σημαντικοί παίκτες ενώ οι μεταγραφές δεν εχουν τελειώσει ακόμα.

Ο Ιγκουαΐν; Οι μεγάλοι παίκτες είναι πάντα καλοδεχούμενοι, για να ανταγωνιστείς σε υψηλά επίπεδα χρειάζονται παίκτες μεγάλης ποιότητας...", ήταν το χαρακτηριστικά του σχόλιο, ενώ ερωτηθείς για τον Πογκμπά (στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), ξεκαθάρισε πως τον περιμένει να ενσωματωθεί τον Αύγουστο με την υπόλοιπη ομάδα.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ