ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ντιμπάλα: "Είμαι ο Ντιμπάλα, μην με συγκρίνετε με τον Μέσι"

Juventus' Paulo Dybala celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Juventus and Sassuolo at the Juventus stadium, in Turin, Italy, Friday, March 11, 2016. (AP Photo/Massimo Pinca)
Juventus' Paulo Dybala celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Juventus and Sassuolo at the Juventus stadium, in Turin, Italy, Friday, March 11, 2016. (AP Photo/Massimo Pinca) AP

Τη σύγκριση με τον Λιονέλ Μέσι σχολίασε ο Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος τόνισε ότι δεν μιμείται κανέναν και είναι ο εαυτός του. Ακόμα, μίλησε και για τα σενάρια που τον θέλουν να αφήνει τη Γιουβέντους για χάρη της Μπαρτσελόνα.

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να μεταβεί μελλοντικά στην Μπαρτσελόνα ο Πάουλο Ντιμπάλα. Επίσης, ο ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους, τόνισε ότι δεν θέλει να τον συγκρίνουν με τον Λιονέλ Μέσι.

Τα σενάρια για το μέλλον του Αργεντινού δίνουν και παίρνουν, ενώ εκείνος προσπαθεί να κρατά απόσταση και να εστιάζει μόνο στη δύσκολη συνέχεια της "Γηραιάς Κυρίας". Μερικά εξ αυτών τον θέλουν να μετακομίζει στη Βαρκελώνη το ερχόμενο καλοκαίρι χωρίς, ωστόσο, εκείνος να το επιβεβαιώνει.

"Δεν μου αρέσει να αποκλείω τίποτα. Πριν τρία χρόνια αγωνιζόμουν στην Παλέρμο και δεν περίμενα ότι θα βρίσκομαι σήμερα στη Γιουβέντους. Ωστόσο, τώρα είμαι εδώ. Μου αρέσει η ζωή στην Ιταλία κι απολαμβάνω την κάθε μέρα", τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακόμα, απ' τα λόγια του δεν έλειψε η σύγκριση με τον Μέσι. Αρκετοί θεωρούν ότι ο 23χρονος αποτελεί τον επόμενο Μέσι κι εκείνος έσπευσε να σχολιάσει το εν λόγω γεγονός: "Δεν είμαι ο Μέσι κι αυτό πρέπει να το καταλάβει ο κόσμος. Είμαι ο Ντιμπάλα και θέλω να είμαι μόνο ο Ντιμπάλα. Υπάρχει μόνο ένας Μέσι, όπως υπήρχε κι ένας Μαραντόνα. Αυτή η άποψη, βέβαια, δείχνει ότι κάποιοι έχουν απαιτήσεις από εμένα κι ελπίζω να τους δικαιώσω".

AP Photo/Massimo Pinca

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ