ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ντιμπάλα: "Δεν θέλω να είμαι ο νέος Μέσι"

Juventus's Paulo Dybala, center, celebrates next to Barcelona's Ivan Rakitic, right, and Gerard Pique after scoring his side's second goal during a Champions League, quarterfinal, first-leg soccer match between Juventus and Barcelona, at the Juventus Stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 11, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus's Paulo Dybala, center, celebrates next to Barcelona's Ivan Rakitic, right, and Gerard Pique after scoring his side's second goal during a Champions League, quarterfinal, first-leg soccer match between Juventus and Barcelona, at the Juventus Stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 11, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Ο Πάουλο Ντιμπάλα ρωτήθηκε ξανά μετά το ματς της Τρίτης (11/04) κόντρα στην Μπαρτσελόνα για τις συγκρίσεις του ίδιου με τον Λιονέλ Μέσι και είχε την ίδια, κάθετη στάση.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα έδωσε έναν επιπλέον λόγο σε κόσμο και Τύπο να τον συγκρίνουν με τον συμπατριώτη του, Λιονέλ Μέσι, καθώς πέτυχε δύο γκολ απέναντι στην Μπαρτσελόνα και η συνεισφορά του στη μεγάλη νίκη (3-0) της Γιουβέντους επί των Καταλανών ήταν καθοριστική.

Εκτός αυτού, τα αγωνιστικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον άσο της Γιουβέντους, είναι σε πολλά σημεία εφάμιλλα με εκείνα του Μέσι, με τον οποίο και τέθηκε αντίπαλος το βράδυ της Τρίτης (12/04).

Κάπως έτσι, οι -πλέον συνηθισμένες- ερωτήσεις σχετικά με τις συγκρίσεις του Ντιμπάλα με τον "αστέρα" των "μπλαουγκράνα" επανήλθαν στο προσκήνιο κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του πρώτου, έπειτα από το τέλος του αγώνα στο "Juventus Stadium", με αποτέλεσμα ο 23χρονος να δηλώσει με κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν συμμερίζεται τέτοιου είδους απόψεις.

"Οι άνθρωποι πρέπει να καταλάβουν ότι είμαι ο Πάουλο Ντιμπάλα και αυτός θέλω να συνεχίσω να είμαι. Καταλαβαίνω τις συγκρίσεις και τις προσδοκίες για εμένα, αλλά δεν θέλω να είμαι ο νέος Μέσι ή ο Μέσι του μέλλοντος", είπε χαρακτηριστικά, για να αναφερθεί στη συνέχεια στα όσα έζησε στον πρόσφατο προημιτελικό του Champions League, αλλά και στην εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του:

"Είμαι πολύ χαρούμενος, επειδή από παιδί ήθελα να ζήσω αυτές τις στιγμές και σήμερα το έχω πετύχει. Είμαστε σε μια πολύ θετική στιγμή, με μεγάλη αυτοπεποίθηση και αυτό είναι σημαντικό για να προχωρήσουμε και να πετύχουμε τους στόχους μας".

Photo credits: AP Photo/Antonio Calanni

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ