ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ντεμπούτο Ιγκουαΐν, νίκη για Γιουβέντους

Ντεμπούτο Ιγκουαΐν, νίκη για Γιουβέντους

Η Γιουβέντους νίκησε με 3-2 τη Γουέστ Χαμ, σε φιλική αναμέτρηση στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, με τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν να κάνει ντεμπούτο. Σκόραραν οι άλλοι τρεις επιθετικοί της "Γηραιάς Κυρίας". Αγωνίστηκε ο Κάστανος. (video)

Με τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν να κάνει ντεμπούτο, αλλά τους τρεις άλλους επιθετικούς της "Γηραιάς Κυρίας" (Ντιμπάλα, Τζάτζα, Μάντζουκιτς) να βρίσκουν δίχτυα, η Γιουβέντους νίκησε με 3-2 τη Γουέστ Χαμ, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου.

Η ομάδα του Τορίνο άνοιξε το σκορ στο 18ο λεπτό με τον Ντιμπάλα, με τον Μάντζουκιτς να κάνει το 2-0 τρία λεπτά αργότερα. Ωστόσο, τα δύο γκολ του Κάρολ - στο 33' και στο 52' - έφεραν την ισοφάριση για τη Γουέστ Χαμ. Το νικητήριο γκολ για τους "μπιανκονέρι" πέτυχε ο Σιμόνε Τζάτζα στο 85ο λεπτό.

Με τη Γιουβέντους αγωνίστηκε και ο 18χρονος διεθνής Κύπριος επιθετικός, Γρηγόρης Κάστανος, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο 87ο λεπτό στη θέση του Αλέξ Σάντρο.

Ντεμπούτο Ιγκουαΐν, νίκη για Γιουβέντους

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Αντριάν, Αντόνιο (75' Αντόνιο), Ριντ (46' Όξφορντ), Ογκμπόνα (46' Κόλινς), Μπάιραμ (86' Πέιτζ), Κάλεν (83' Μπράουν), Νόρντβεϊτ, Φεγκουλί (46' Μπερκ), Νόμπλ (60' Ντομίνγκος Κίνα), Βαλένσια (75' Σάμουελσεν), Κάρολ (54' Φλέτσερ)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν (46' Νέτο), Ντάνι Άλβες (60' Ούντερζεε), Μπενατιά (60' Μπαρτζάλι), Ρουγκάνι (60' Κιελίνι), Αλέξ Σάντρο (87' Κάστανος), Λεμινά (78' Μάτσεκ), Πιάνιτς (78' Μαρόνε), Ασαμόα (69' Ερνάνες), Περέιρα (69' Τζάτζα), Μάντζουκιτς (46' Ιγκουαΐν), Ντιμπάλα (60' Πιάτσα)

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ