ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Νέο συμβόλαιο σε Πογκμπά από Γιουβέντους

Νέο συμβόλαιο σε Πογκμπά από Γιουβέντους

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να σπάσει το φράγμα των 100.000.0000 ευρώ για τον Πολ Πογκμπά όμως την ίδια ώρα η Γιουβέντους κάνει ρελάνς προσφέροντας στον Γάλλο άσο νέο πενταετές συμβόλαιο. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με αποκάλυψη της αγγλικής "Sun" η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα δώσει τα ρέστα της για τον Πολ Πογκμπά μέσω πρότασης ύψους 126.000.000 ευρώ στην Γιουβέντους, την ίδια ώρα όμως ιταλικά δημοσιεύματα θέλουν τη διοίκηση της Γιουβέντους να κινείται δυναμικά με σκοπό να "δέσει" τον παίκτη της στο Τορίνο.

Συγκεκριμένα, τα τελευταία ρεπορτάζ από την γειτονική χώρα επιμένουν πως οι διοικούντες των πρωταθλητών Ιταλίας θα συναντηθούν τις προσεχείς ημέρες με τον μάνατζερ του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα, με σκοπό να καταθέσουν πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Βάσει του υπάρχοντος συμβολαίου που έχει ισχύ μέχρι το 2019 ο Πογκμπά κερδίζει 4.500.000 ευρώ το χρόνο, ενώ η "βέκια σινιόρα" θέλει να του προσφέρει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2021 στο οποίο θα έχει ετήσιες απολαβές από 6 μέχρι 7 εκατομμύρια ευρώ.

Νέο συμβόλαιο σε Πογκμπά από Γιουβέντους

"Δεν έχουμε επαφές με άλλες ομάδες για τον Πογκμπά", δήλωσε ο γενικός διευθυντής των "μπιανκονέρι" Μπέπε Μαρότα, ενώ από την πλευρά του ο αθλητικός διευθυντής Φάμπιο Παρατίτσι τόνισε: "Όλοι οι μεγάλοι σύλλογοι γνωρίζουν πως οι κορυφαίοι παίκτες τους μπορούν να δεχτούν δελεαστικές προσφορές.

Στη Γιουβέντους, για παράδειγμα, έχουμε τον Λεονάρντο Μπονούτσι και το Πολ Πογκμπά που ενδιαφέρουν πολλούς συλλόγους και είμαστε προετοιμασμένοι για πιθανούς αντικαταστάτες τους".

Δείτε τις ειδικές προσφορές των footshirts σε τιμές από 13 ευρώ!

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ