ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Μυθική πρόταση για Πίρλο από Κατάρ

Μυθική πρόταση για Πίρλο από Κατάρ

Ομάδα από το Κατάρ έστρωσε χρυσάφι στα πόδια του Αντρέα Πίρλο για να τον αποκτήσει αυτό το καλοκαίρι όμως πήρε αρνητική απάντηση από τον παίκτη. Διαβάστε πόσα προσέφερε στον μαέστρο της Γιουβέντους.

Το συμβόλαιο του Αντρέα Πίρλο με τη Γιουβέντους εκπνέει το καλοκαίρι του 2016 όμως αυτό δεν εμπόδισε τους ανθρώπους της Αλ-Τζαΐς από το Κατάρ να χτυπήσουν την πόρτα του Ιταλού διεθνούς μέσου αποσκοπώντας να έρθουν σε συμφωνία μαζί του.

Μυθική πρόταση για Πίρλο από Κατάρ

Ο Αντρέα Πίρλο εξακολουθεί να διεκδικεί το 3ο Champions League στην καριέρα του καθώς η Γιουβέντους ξεπέρασε το εμπόδιο της Μονακό και προκρίθηκε στους "4" του θεσμού

Για να τον δελεάσουν μάλιστα έβαλαν δεν σκέφτηκαν καθόλου το χρηματικό κόστος, με τον Ιταλό δημοσιογράφο Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο να αποκαλύπτει μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας πως του πρόσφεραν μονοετές συμβόλαιο ύψους 7.500.000 ευρώ για να μετακομίσει στο Κατάρ στο φινάλε της σεζόν.

Η λογική λέει πως δύσκολα θα μπορέσει να βρει ανάλογο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο έχοντας πλέον πατήσει τα 37 του χρόνια, ωστόσο ο Πίρλο αρνήθηκε ευγενικά την πρόταση της ομάδας του Σαμπρί Λαμουσί (άλλοτε άσος της Πάρμα και πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός στην Ακτή Ελεφαντοστού) προκειμένου να εξαντλησει το συμβόλαιό του με τη Γιουβέντους.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ