ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Μπρούνο Άλβες: "Ο Ρονάλντο θα θριαμβεύσει στη Γιουβέντους"

Portugal's Cristiano Ronaldo, left, and Bruno Alves celebrate their second goal during the Euro 2012 soccer championship Group B match between Portugal and the Netherlands in Kharkiv, Ukraine, Sunday, June 17, 2012. (AP Photo/Matthias Schrader)
Portugal's Cristiano Ronaldo, left, and Bruno Alves celebrate their second goal during the Euro 2012 soccer championship Group B match between Portugal and the Netherlands in Kharkiv, Ukraine, Sunday, June 17, 2012. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ και συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο στην εθνική Πορτογαλίας, Μπρούνο Άλβες παραχώρησε συνέντευξη στην "O Jogo" και υποστήριξε πως ο CR7 θα πετύχει και στη Γιουβέντους, αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο αποτελεί το σημαντικότερο θέμα συζήτησης στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Οι φήμες που τον θέλουν ένα βήμα από τη μεταγραφή του στη Γιουβέντους έχουν πολλαπλασιαστεί τις τελευταίες ημέρες, με αποτέλεσμα όλοι να κρέμονται από τα... χείλη του.

Με αφορμή τη φημολογία του τελευταίου διαστήματος, ο συμπαίκτης του στην εθνική Πορτογαλίας, Μπρούνο Άλβες, ο οποίος έχει αγωνιστεί στη Serie με τη φανέλα της Κάλιαρι, παραχώρησε συνέντευξη στην " O Jogo" και υποστήριξε πως ο CR7 θα πετύχει και στη Γιουβέντους, αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

"Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα θριαμβεύσει και στη Γιουβέντους. Δεν υπάρχει πρωτάθλημα που να μην μπορεί να πετύχει. Έχει αποδείξει ήδη πως μπορεί να νικήσει σε κάθε χώρα και η Ιταλία δεν θα αποτελέσει εξαίρεση. Θα τον στηρίζω, είναι πρεσβευτής της Πορτογαλίας στον κόσμο. Ήμουν δίπλα του σε τόσες μάχες τα τελευταία 12 χρόνια και ξέρω ότι βρίσκει διαρκώς τρόπους να παρακινεί τον εαυτό του. Αυτό είναι σημαντικό όταν αποδέχεσαι μία νέα πρόκληση" , δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην στόπερ της ΑΕΚ.

Photo Credits: AP Photo/Matthias Schrader

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ