ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Μπουφόν: "Σκάστε, γυρίστε σπίτι σας και βελτιωθείτε"

Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon listens to questions during a news conference at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Tuesday, Feb. 21, 2017. Juventus will play FC Porto in a Champions League round of 16, first leg, soccer match Wednesday. (AP Photo/Paulo Duarte)
Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon listens to questions during a news conference at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Tuesday, Feb. 21, 2017. Juventus will play FC Porto in a Champions League round of 16, first leg, soccer match Wednesday. (AP Photo/Paulo Duarte) AP

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν πέρασε στην αντεπίθεση μετά από την κριτική που δέχεται η Γιουβέντους για υπέρ της διαιτητικές αποφάσεις στους αγώνες με Ίντερ και Νάπολι.

Ξέσπασε ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν μετά από τις φωνές εναντίον της Γιουβέντους για τις διαιτητικές αποφάσεις στις νίκες κόντρα σε Ίντερ και Νάπολι.

Ο αρχηγός των "μπιανκονέρι" επιτέθηκε σε παράγοντες για τη στάση τους, μιλώντας στο " Mediaset".

"Πολλές φορές έχω αντιληφθεί ότι ερωτήσεις από δημοσιογράφους ή άρθρα στα ΜΜΕ είναι έτσι σχεδιασμένα ώστε να δημιουργούν άσχημα συναισθήματα ή τεταμένες καταστάσεις, για να ενοχλούν τους φιλάθλους".

Ο Μπουφόν θεωρεί ότι δεν συνέβη κάτι ώστε να δικαιολογεί αυτήν τη θύελλα που ξεσηκώθηκε μετά από τους αγώνες, κυρίως από πλευράς των δύο ομάδων που ηττήθηκαν στα ντέρμπι.

"Σε αυτήν την περίπτωση, όχι, συνέβη το αντίθετο. Τα ΜΜΕ υπήρξαν καλά στην εκτόνωση της έντασης και εμείς οι εκ των έσω πρέπει να εξετάσουμε τη συνείδησή μας. Μπορώ να καταλάβω τη διαμάχη για διάφορα πράγματα που είναι αληθή, αλλά γι' αυτά που έγιναν, πρέπει να σκάσεις, να πας σπίτι και να βελτιωθείς".

"Εάν θέλεις να δημιουργείς καταστάσεις και να κουνάς λευκά χαρτομάντιλα, σημαίνει ότι έχεις ξεφύγει τελείως και δεν μπορώ να σε εκτιμήσω ή να σε σεβαστώ", κατέληξε ο 39χρονος τερματοφύλακας.

Photo credits: AP Photo/Paulo Duarte

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ