ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Μπουφόν: "Ο Τζάτζα έβγαλε... λαγό από το καπέλο"

Μπουφόν: "Ο Τζάτζα έβγαλε... λαγό από το καπέλο"

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν επαίνεσε τους Τζάτζα και Μπαρτσάλι μετά τη νίκη στο ντέρμπι κορυφής επί της Νάπολι και παραδέχτηκε πως οι "παρτενοπέι" άξιζαν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας!

Ένα (ολίγον τυχερό) γκολ του Σιμόνε Τζάτζα στο 88' χάρισε στην Γιουβέντους το χρυσό τρίποντο κόντρα στη Νάπολι, την πρώτη θέση στην βαθμολογία (πρώτη φορά φέτος) και την 15η σερί νίκη της στη Serie A, με τον Τζανλουίτζι Μπουφόν να ομολογεί ωστόσο στο φινάλε πως η ισοπαλία θα ήταν το δικαιότερο αποτέλεσμα.

"Με 15 λεπτά να απομένουν δεν θα ήμουν καθόλου απογοητευμένος με την ισοπαλία όμως στο τέλος ο Τζάτζα έβγαλε λαγό από το καπέλο", δήλωσε ο εμβληματικός αρχηγός της Γιουβέντους και πρόσθεσε:

"Στα τελευταία 10 λεπτά είχε η Νάπολι την πρωτοβουλία. Η σκέψη της νίκης έρχεται σε αυτές τις περιπτώσεις αν το έχεις καταφέρει πολλές φορές στο παρελθόν.

Μπουφόν: "Ο Τζάτζα έβγαλε... λαγό από το καπέλο"

Η Νάπολι μας δυσκόλεψε πολύ και άξιζε τουλάχιστον έναν πόντο αυτό το βράδυ. Μας ακολουθεί πλέον στη βαθμολογία μία ομάδα τοπ επιπέδου. Παραδέχομαι πως ανησυχούσα πολύ αν η Νάπολι είχε πάρει τη νίκη επειδή δεν θα ήταν εύκολο να καλύψουμε διαφορά πέντε πόντων".

Ο 38χρονος κίπερ έσταξε πάντως μέλι -πέρα από τον σκόρερ Τζάτζα- και για τον Αντρέα Μπαρτσάλι (κλήθηκε να κατευθύνει την άμυνα μετά την αναγκαστική αποχώρηση του Μπονούτσι λόγω τραυματισμού στο 52'), λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Είναι σε εξαιρετική κατάσταση αν και στα 35 του. Θα πρέπει να σκίσουμε το διαβατήριό του για να μην αποκαλύπτουμε την ηλικία του".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ