ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Μπουφόν: "Μετανιώνω για δύο παιχνίδια"

Italy goalkeeper Gianluigi Buffon celebrates his side's 1-0 win, at the end of the World Cup Group G qualifying soccer match between Italy and Israel at the Mapei Stadium in Reggio Emilia, Italy, Tuesday, Sept. 5, 2017. (AP Photo/Luca Bruno)
Italy goalkeeper Gianluigi Buffon celebrates his side's 1-0 win, at the end of the World Cup Group G qualifying soccer match between Italy and Israel at the Mapei Stadium in Reggio Emilia, Italy, Tuesday, Sept. 5, 2017. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν αποκάλυψε τα δύο παιχνίδια από την καριέρα του τα οποία θα ήθελε να ξαναδώσει και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει και τη νέα σεζόν.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 40 ετών ζωής, ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν μίλησε στην εκπομπή "Che Tempo Che Fa" του "Rai 1" για την καριέρα του και το... υπόλοιπό της.

Ο αρχηγός της Γιουβέντους επανέλαβε ότι δεν είναι βέβαιος για τη συνέχεια και για το εάν θα υπάρξει επιπλέον χρόνος στη δράση: "Το κάνω για 25-28 χρόνια, οπότε για πολύ καιρό. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα, επειδή πρέπει να συναντηθώ με τον πρόεδρο. Το μέλλον είναι το μικρότερο από τα προβλήματά μου. Αυτό που θέλω είναι να πάρω την κατάλληλη απόφαση, οπότε είμαι βέβαιος ότι με τη βοήθεια του προέδρου, ενός ανθρώπου που πραγματικά νοιάζεται να είμαι καλά, και όλων στη Γιούβε, θα πάρουμε τη σωστή απόφαση για κάποιον της ηλικίας μου και για το ποιος θα μπορούσε να είναι ο ρόλος μου στο μέλλον".

"Βλέπω τον εαυτό μου στο ποδόσφαιρο, επειδή στο τέλος της ημέρας, πάντοτε ήταν η ζωή μου. Δεν νομίζω ότι μπορώ να ξέρω από τώρα εάν θα είναι ως προπονητής ή ως διευθυντής ή οτιδήποτε, επειδή θα χρειαστώ 5-6 μήνες διάλειμμα, όταν σταματήσω το ποδόσφαιρο, για να το χρησιμοποιήσω για να καθαρίσω το κεφάλι μου".

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες απαντήσεις στη μακροσκελή συνέντευξη ήταν αυτή που αφορούσε το παιχνίδι που θα ήθελε να ξαναδώσει, εκείνο για το οποίο έχει μετανιώσει.

"Ναι, θα ήθελα μία επανάληψη του Γιουβέντους - Ρεάλ, του περσινού τελικού Champions League, και του τελικού του Euro 2012 μεταξύ Ιταλίας και Ισπανίας, επειδή αυτά είναι τα μοναδικά παιχνίδια που χάσαμε χωρίς να δείξουμε στο γήπεδο τις αρετές και τα χαρακτηριστικά της Γιουβέντους και της Ιταλίας".

Στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης η "γηραιά κυρία" ηττήθηκε με 1-4 από τους "μερένγκες", ενώ στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος η "σκουάντρα ατζούρα" συνετρίβη με 0-4 από την Ισπανία.

Photo credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ