ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Μπουφόν: "Ίσως έχουμε πρόβλημα μέσα στη χρονιά"

Juventus' goalkeeper Gianluigi Buffon  during a press conference ahead of Wednesday's Champions League soccer match between Atletico Madrid and Juventus, in Madrid, Spain, Tuesday, Sept. 30, 2014. (AP Photo/Andres Kudacki)
Μπουφόν AP

Ο Τζίτζι Μπουφόν δήλωσε πως οι αποχωρήσεις πρωτοκλασάτων παικτών το καλοκαίρι από την Γιουβέντους είναι πιθανόν να κοστίσουν κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Το καλοκαίρι η Γιουβέντους είδε τρεις βασικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας να αποχωρούν για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Αναφερόμαστε στους Αντρέα Πίρλο, Κάρλος Τέβες και Αρτούρο Βιδάλ.

Και οι τρεις είναι παίκτες παγκόσμιας κλάσης που ναι μεν αντικαταστάθηκαν ικανοποιητικά (Κεντίρα, Μάντζουκιτς), όμως ο Μπουφόν κρατάει κάποιες επιφυλάξεις.

"Αλλάξαμε σχεδόν το μισό μας κορμό το καλοκαίρι για λόγους ανανέωσης. Δεν είναι δικαιολογία για το μέλλον αλλά πιθανό να βρούμε προβλήματα μέσα στη σεζόν", είπε αρχικά ο αρχηγός της Γιουβέντους και συνέχισε:

"Αυτοί που έφυγαν είναι παίκτες παγκόσμιας κλάσης και συνέδεσαν το όνομα τους με σπουδαίες επιτυχίες τα τελευταία χρόνια. Πήραμε καλούς παίκτες με προοπτική, όμως χρειάζονται χρόνο".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ