ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Μπουφόν: "Ίσως είναι ο τελευταίος αγώνας μου στο Champions League"

Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon, right, shakes hands with Real Madrid's Cristiano Ronaldo after the Champions League, round of 8, first-leg soccer match between Juventus and Real Madrid at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 3, 2018. Real won 3-0. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon, right, shakes hands with Real Madrid's Cristiano Ronaldo after the Champions League, round of 8, first-leg soccer match between Juventus and Real Madrid at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 3, 2018. Real won 3-0. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν υποστήριξε πως ο αγώνας της Γιουβέντους με τη Ρεάλ στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" θα είναι πιθανότατα κι ο τελευταίος της καριέρας του στο Champions League, ενώ πήρε την σκυτάλη απ' τον Μαρκ Τερ Στέγκεν και ξεχώρισε τους έξι κορυφαίους τερματοφύλακες αυτή την στιγμή στον κόσμο.

O αγώνας μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Γιουβέντους θα έχει ξεχωριστή σημασία για τον Τζανλουίτζι Μπουφόν, αφού θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο τελευταίος του στο Champions League. Το 3-0 του πρώτου αγώνα δεν δίνει πολλές ελπίδες πρόκρισης στους "μπιανκονέρι", οι οποίοι, βέβαια, θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αυτό τόνισε κι ο "Τζίτζι" κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου. Ο θρύλος της Γιουβέντους υποστήριξε πως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το αυριανό ματς θα είναι και το τελευταίο του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ενώ πήρε την σκυτάλη απ' τον Μαρκ Τερ Στέγκεν και ξεχώρισε τους έξι (κι όχι πέντε) κορυφαίους τερματοφύλακες αυτή την στιγμή στον κόσμο.

Για το τελευταίο παιχνίδι στο Champions League: "Είναι μία πιθανότητα, όμως το πιο σημαντικό πράγμα είναι πως δεν θα είναι το τελευταίο για τη Γιουβέντους. Το να παίξουμε στο Μπερναμπέου είναι σημαντικό τόσο για εμένα όσο και για την ομάδα. Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου έχω αποτελέσει μέλος σημαντικών ανατροπών, αλλά η αξία του αντιπάλου είναι το σημαντικότερο στοιχείο".

Για το ποιοι είναι οι κορυφαίοι τερματοφύλακες: "Για εμένα είναι οι Όμπλακ, Νάβας, Τερ Στέγκεν, Νόιερ, Κουρτουά και Έντερσον".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ