ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Μπονούτσι: "Μπήκα στον πειρασμό να μεταγραφώ σε αγγλική ομάδα"

Μπονούτσι: "Μπήκα στον πειρασμό να μεταγραφώ σε αγγλική ομάδα"

O αμυντικός της Γιουβέντους, Λεονάρντο Μπονούτσι παραχώρησε συνέντευξη και αποκάλυψε πως βρέθηκε μία "ανάσα" απ' τη μεταγραφή του σε αγγλικό σύλλογο.

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι αποτελεί μαζί με τους Τζόρτζιο Κιελίνι και Αντρέα Μπαρτζάλι τους στυλοβάτες της αμυντικής γραμμής της Γιουβέντους. Παρ' όλα αυτά, το φετινό καλοκαίρι βρέθηκε πιο κοντά από ποτέ στην πόρτα της εξόδου, καθώς υπήρξε έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του απ' τις Μάντσεστερ Σίτι, Γιουνάιτεντ και Τσέλσι.

Μάλιστα, ο 29χρονος άσος αποκάλυψε πως βρέθηκε πολύ κοντά στους "πολίτες", αλλά προτίμησε να παραμείνει κάτοικος Τορίνο, καθώς θέλει να γράψει ιστορία με τη φανέλα των "μπιανκονέρι".

"Αν πω ότι δεν το σκέφτηκα καθόλου, τότε θα είμαι υποκριτής. Έχω πει πολλές φορές πως η Γιουβέντους είναι το σπίτι μου και είμαι πολύ χαρούμενος για την επιλογή μου. Όμως, αυτό το καλοκαίρι μπήκα σε μεγάλο πειρασμό εξαιτίας του προπονητή που με ήθελε (σ.σ. Πεπ Γκουαρδιόλα). Όμως, το σκέφτηκα καλά και αποφάσισα να αρνηθώ την πρόταση επειδή από μικρό παιδί είχα ως όνειρο να κατακτήσω τίτλους με τη Γιουβέντους. Είμαι έτοιμος να διασφαλίσω πως αυτή η ομάδα της Γιουβέντους θα μείνει στην ιστορία", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιταλός στόπερ.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ