ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Μπεντανκούρ: "Έχω πάρει πέντε κιλά μυϊκής μάζας στη Γιουβέντους"

Uruguay's Nicolas de la Cruz, right, and teammate Rodrigo Betancur, celebrate after De la Cruz scored against Argentina during a U-20 South America soccer qualifying tournament for the 2017 South Korea U-20 World Cup, in Quito, Ecuador, Monday, Jan. 30, 2017. (AP Photo/Dolores Ochoa)
Uruguay's Nicolas de la Cruz, right, and teammate Rodrigo Betancur, celebrate after De la Cruz scored against Argentina during a U-20 South America soccer qualifying tournament for the 2017 South Korea U-20 World Cup, in Quito, Ecuador, Monday, Jan. 30, 2017. (AP Photo/Dolores Ochoa) AP PHOTO/DOLORES OCHOA

Ο Ροδρίγο Μπεντανκούρ παραδέχθηκε ότι η εμπειρία του στη Γιουβέντους τον έχει αλλάξει τόσο σωματικά όσο και τακτικά. Η προσμονή για το Μουντιάλ 2018.

Αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια της νίκης της εθνικής Ουρουγουάης επί της αντίστοιχης της Βολιβίας και της πρόκρισης της "σελέστε" στην τελική φάση του Μουντιάλ 2018. Ο 20χρονος μέσος, Ροδρίγο Μπεντανκούρ, εξέφρασε την ανυπομονησία του για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας κι εξήγησε πώς η ένταξή του στη Γιουβέντους τον άλλαξε τόσο σωματικά όσο και αμιγώς τακτικά.

"Όταν έφθασα, την πρώτη ημέρα, ο Μπουφόν με υποδέχθηκε με απίστευτο τρόπο. Μου προκάλεσε έκπληξη, ήξερες ποιος ήμουν, γνώριζε το όνομά μου. Με συμβουλεύει πάντα. Είναι ένα φαινόμενο, από άλλο επίπεδο.

Για να γίνεις μεγάλος παίκτης, πρέπει να βελτιωθείς σε συγκεκριμένες καταστάσεις. Αντίθετα, μακροπρόθεσμα θα γίνεις ένας φυσιολογικός παίκτης. Πρέπει να είσαι περισσότερο αποφασιστικός, να παίζεις κάθετα, πιο επιθετικά. Αλλά, είναι φυσιολογικό γιατί το αργεντίνικο ποδόσφαιρο είναι διαφορετικό.

Από τότε που είμαι στην Ιταλία, έχω πάρει πέντε κιλά μυϊκής μάζας. Έχω βελτιωθεί στον τρόπο που μαρκάρω. Όταν τελείωσε το Ουρουγουάη - Βολιβία, σκέφτηκα όλο αυτό που ζω, αλλά δεν θέλω να πάρουν τα μυαλά μου αέρα. Προφανώς και σκέφτομαι το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά τώρα πρέπει να επιστρέψω στην Ιταλία", υποστήριξε ο Ροδρίγο Μπεντανκούρ σε Ουρουγουανούς δημοσιογράφους.

Photo credits: AP Photo/Dolores Ochoa

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ