ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

"Μπαρτσελόνα ή Ρεάλ" το μόνο δίλημμα για Ντιμπάλα

Juventus' Paulo Dybala reacts during the Italian Super Cup soccer match between Juventus and AC Milan, at the Al Sadd Sports Club in Doha, Qatar, Friday, Dec. 23, 2016. (AP Photo/Alexandra Panagiotidou)
Juventus' Paulo Dybala reacts during the Italian Super Cup soccer match between Juventus and AC Milan, at the Al Sadd Sports Club in Doha, Qatar, Friday, Dec. 23, 2016. (AP Photo/Alexandra Panagiotidou) AP

Οι Ισπανοί αντιμετωπίζουν ως δεδομένη την επιθυμία του Πάουλο Ντιμπάλα να αποχωρήσει από τη Γιουβέντους, παρουσιάζοντας ως μόνο ερώτημα το αν ο προορισμός του θα είναι η Μπαρτσελόνα ή η Ρεάλ Μαδρίτης.

Μέχρι πριν από μερικές εβδομάδες η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν το φαβορί για την απόκτηση του Πάουλο Ντιμπάλα το ερχόμενο καλοκαίρι, ωστόσο αυτό έχει πλέον αλλάξει, σύμφωνα με τη " Mundo Deportivo".

Με τον Πάκο Αλκάθερ να ετοιμάζεται να αποχωρήσει από το "Camp Nou", αφού η -μέχρι σήμερα- πορεία του έχει κριθεί αποτυχημένη, η Μπαρτσελόνα φέρεται αποφασισμένη να κινηθεί για μία περισσότερο ασφαλή λύση, κάτι το οποίο βλέπει στο πρόσωπο του Αργεντινού.

Όμως το ρεπορτάζ δεν μένει εκεί, καθώς προσθέτει ότι ο 23χρονος διεθνής έχει διαμηνύσει στη διοίκηση της Γιουβέντους ότι θα αποχωρήσει σε κάθε περίπτωση, με προορισμό είτε τους "μπλαουγκράνα" είτε την έτερη διεκδικήτριά του, Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 23χρονος φέρεται να έχει αποκλείσει την Premier League από τις επιλογές του και βλέπει τον εαυτό του στην Primera Division από τη σεζόν 2017-2018.

Στα πλεονεκτήματά των Καταλανών συγκαταλέγεται το γεγονός ότι ο Λιονέλ Μέσι αποτελεί είδωλο για τον Αργεντινό επιθετικό της Γιουβέντους, όμως είναι άγνωστο το κατά πόσο ο ίδιος θα δεχθεί να μεταβεί σε μια ομάδα στην οποία θα ανταγωνίζεται τους Μέσι, Λουίς Σουάρες και Νεϊμάρ για μια θέση στην ενδεκάδα.

Βέβαια, το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Μπαρτσελόνα έχει ήδη γνωστοποιήσει στον εκπρόσωπό του ότι τον υπολογίζει ως κάτι πολύ περισσότερο από μία απλή εναλλακτική λύση του "MSN", δίχως πάντως να διευκρινίζεται τι ακριβώς σημαίνει αυτό.

Από την πλευρά της, η Ρεάλ βρίσκεται σε αναζήτηση ενός... galactico για το ερχόμενο καλοκαίρι και ο Ντιμπάλα αποτελεί το διακαή πόθο του προέδρου της, Φλορεντίνο Πέρεθ, αν και ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν παρουσιάζεται θετικός ως προς το ενδεχόμενο της συγκεκριμένης προσθήκης.

Τη φετινή σεζόν ο Ντιμπάλα έχει πραγματοποιήσει συνολικά 32 εμφανίσεις και έχει πετύχει 14 γκολ με τη φανέλα της πρωταθλήτριας Ιταλίας. Στο Τορίνο έφτασε το καλοκαίρι του 2015, με μια μεταγραφή ύψους 32.000.000 ευρώ από την Παλέρμο, ενώ το τρέχον συμβόλαιό του λήγει το 2020.

Photo credits: AP Photo/Alexandra Panagiotidou

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ