ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Μοράτα: "Θέλω να κερδίσω τίτλους με την Ρεάλ"

Μοράτα: "Θέλω να κερδίσω τίτλους με την Ρεάλ"

Η Γιουβέντους επιθυμεί να έχει και τη νέα σεζόν στο ρόστερ της τον Άλβαρο Μοράτα αλλά ο Ισπανός επιθετικός αποκάλυψε την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ρεάλ Μαδρίτης και να πανηγύρισει τίτλους με τους "μερένγκες".

Ο Μάσιμο Αλέγκρι θέλει να κρατήσει τον Άλβαρο Μοράτα στην Γιουβέντους όμως δεν θα είναι και πολύ χαρούμενος μετά τις τελευταιες δηλώσεις του Ισπανού επιθετικού, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην μαδριλένικη "As".

Ο Μοράτα παραδέχτηκε ότι έχει αρκετές δελεαστικές προτάσεις από ομάδες της Premier League, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει ωστόσο πως η δική του επιθυμία είναι να ξαναφορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης (έχει το δικαίωμα να τον πάρει από την Γιουβέντους έναντι 30.000.000 ευρώ) και να πάρει τίτλους και με αυτήν.

"Η μεγαλύτερη επιθυμία μου είναι να παίξω και να κερδίσω τίτλους με την Ρεάλ Μαδρίτης, ελπίζω το μέλλον μου να έχει κριθεί πριν τις 13 Ιουνίου (σ.σ. η πρεμιέρα της εθνικής Ισπανίας στο Euro 2016).

Στην Ιταλία κατέκτησα τα πάντα, έχω ωριμάσει ως παίκτης και ως άνθρωπος. Έδειξα ότι είμαι έτοιμος για μία μεγάλη ομάδα, η Ρεάλ έχει παίκτες πολύ υψηλού επιπέδου αλλά εγώ θέλω να αισθάνομαι σημαντικός για την ομάδα.

Μοράτα: "Θέλω να κερδίσω τίτλους με την Ρεάλ"

Δέχτηκα αρκετές προτάσεις από την Αγγλία που ήταν πολύ καλές, όχι μόνο για το συμβόλαιο. Η Premier League θα ήταν ιδανικό πρωτάθλημα για τα χαρακτηριστικα μου ως παίκτης. Δεν υπονοώ ότι θέλω να φύγω από την Γιουβέντους, όμως αν πήγαινα στην Αγγλία σίγουρα δεν θα ήταν ένα βήμα προς τα πίσω στην καριέρα μου", δήλωσε μεταξύ άλλων ο 23χρονος στράικερ .

Όσον αφορά στην εθνική Ισπανίας και στις υποχρεώσεις της στο Euro 2016, ο Μοράτα ευχαρίστησε τον Βιθέντελ Μπόσκε ( "αποφάσισε να ποντάρει σε εμένα αν και δεν προέρχομαι από σούπερ σεζόν στην Γιουβέντους") ενώ για τον συναγωνισμό του με τον Αντούριθ στην επίθεση της "φούρια ρόχα" χαρακτήρισε τον άσο της Αθλέτικ Μπιλμπάο ως σημείο αναφοράς αλλά και κίνητρο να γίνεται καλύτερος ο ίδιος.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ