ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Μοράτα: "Αξίζει τη Χρυσή Μπάλα ο Μπουφόν"

Μοράτα: "Αξίζει τη Χρυσή Μπάλα ο Μπουφόν"

Ο Άλβαρο Μοράτα χάρισε στη Γιουβέντους τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι ωστόσο στις δηλώσεις που έκανε θέλησε να στρέψει την προσοχή όλων στον... Τζανλουίτζι Μπουφόν.

Ο Τζίτζι Μπουφόν γεύτηκε πέρυσι με τη Γιουβέντους το νέκταρ της κατάκτησης του τέταρτου σερί πρωταθλήματος, του πρώτου Κυπέλλου Ιταλίας μετά το 1995 και της συμμετοχής στον τελικό του Champions League, παρόλα αυτά δεν δείχνει να "ικανοποιείται" και συνεχίζει και φέτος να δουλεύει σε υψηλές στροφές.

Τρανή απόδειξη ο αγώνας κόντρα στη Σίτι στο Μάντσεστερ στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League , με τον 37χρονο κίπερ να "κατεβάζει τα ρολά" σε κρίσιμες στιγμές του ματς και να παίζει καθοριστικό ρόλο στο να γίνει η ανατροπή από την ομάδα του με τα γκολ των Μάντζουκις και Μοράτα στο δεύτερο μέρος.

Η επιρροή του μάλιστα στην ομάδα είναι τόσο μεγάλη που ακόμα και ο σκόρερ του χρυσού γκολ της Γιουβέντους, Άλβαρο Μοράτα, θέλησε να κάνει ειδική μνεία για τον Μπουφόν αναφερόμενος στο παιχνίδι, στέλνοντας μήνυμα πως πρέπει να πάρει τη Χρυσή Μπάλα για το έτος 2015.

Μοράτα: "Αξίζει τη Χρυσή Μπάλα ο Μπουφόν"

"Ο Τζίτζι αξίζει αυτό το βραβείο. Είναι κρίμα που οι τερματοφύλακες είναι σε θέση να πάρουν μόνο το βραβείο για το Χρυσό Γάντι. Είναι τιμή για μένα να παίζω δίπλα του αλλά ακόμα και εναντίον του, με δεδομένο πως θα τον αντιμετωπίσω σε επίπεδο εθνικών ομάδων", τόνισε ο Μοράτα, ο οποίος σε ερώτηση για το δεδομένο ενδιαφέρον της Ρεάλ να τον εντάξει ξανά στο δυναμικό της, είπε:

"Θέλουν να με ξαναφέρουν στην Ισπανία; Δεν το σκέφτομαι, η Γιούβε είναι η ομάδα μου και εδώ αισθάνομαι καλά. Δεν μπορώ να με φανταστώ σε άλλη ομάδα. Το μόνο που σκέφτομαι είναι να δουλεύω, να παίζω καλά, να βάζω πολλά γκολ και να νικώ με τη Γιουβέντους. Θα ήταν πολύ όμορφο να κατακτήσουμε το πέμπτο σερί σκουντέτο".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ