ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Με σπασμένα τζάμια έφυγε το πούλμαν των VIP της Γιουβέντους

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - JUVENTUS / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - JUVENTUS / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τα τζάμια του πούλμαν που μετέφερε τους VIP της Γιουβέντους έσπασαν από επίθεση με πέτρες, όταν το όχημα ήταν σταθμευμένο σε πλαϊνό δρόμο του "Γ. Καραϊσκάκης".

Πριν την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Γιουβέντους στο Φάληρο, υπήρξε ένταση και επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων στα πέριξ του "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Εντέλει την πλήρωσε και το πούλμαν που μετέφερε τους VIP της ιταλικής ομάδας, τα τζάμια του οποίου έσπασαν μετά από επίθεση με κοτρόνες, όσο αυτό ήταν σταθμευμένο σε πλαϊνό δρόμο του γηπέδου (και χωρίς επιβαίνοντες), στο σημείο που βρίσκονται τα γήπεδα 5x5. Από την επίθεση προκλήθηκαν και μικρές ζημιές σε παραπλήσια οχήματα.

6-7 μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ και ένα περιπολικό έσπευσαν άμεσα στο σημείο και λίγο αργότερα το πούλμαν με τους επισήμους της Γιουβέντους αναχώρησε με σπασμένα τζάμια, αλλά δίχως περαιτέρω προβλήματα.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ