ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ματεράτσι: "Ο Μπουφόν κάποια ημέρα θα ζητήσει συγγνώμη"

Ματεράτσι: "Ο Μπουφόν κάποια ημέρα θα ζητήσει συγγνώμη"

Ο Μάρκο Ματεράτσι μίλησε για πρώτη φορά για την αντίδραση του συμπατριώτη του, Τζανλουίτζι Μπουφόν, στη Μαδρίτη μετά το πέναλτι υπέρ της Ρεάλ. (video)

Μπορεί να έχουν περάσει ημέρες από τη ρεβάνς των προημιτελικών ανάμεσα σε Ρεάλ και Γιουβέντους στη Μαδρίτη, αλλά η συζήτηση για την αντίδραση του Τζανλουίτζι Μπουφόν μετά τον καταλογισμό πέναλτι υπέρ των "μερένγκες" στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, δεν έχει κοπάσει.

Πολλοί συνέκριναν την αποβολή του Ιταλού γκολκίπερ στο (πιθανότατα) τελευταίο του ευρωπαϊκό ματς με την αποβολή του νυν τεχνικού της Ρεάλ, Ζινεντίν Ζιντάν στο τελευταίο του ματς ύστερα από την κουτουλιά στον Μάρκο Ματεράτσι.

Ο τελευταίος μίλησε πρώτη φορά για την αντίδραση του συμπατριώτη του, Τζανλουίτζι Μπουφόν, τον οποίον και δικαιολόγησε απόλυτα.

"Μπορεί να συμβεί. Όταν τον δω ξανά, θα τον ρωτήσω εάν θα το έκανε πάλι. Ήμουν λάθος πολλές φορές, είμαστε άνθρωποι και είναι σημαντικό να το καταλάβουμε. Κάτω από τη φανέλα, υπάρχει μια καρδιά που χτυπά κι ένα αίμα που κυλά. Αυτά τα πράγματα μπορούν να συμβούν. Ας σεβαστούμε τον Τζίτζι για όλα αυτά που έχει κάνει. Πιστεύω ότι μια ημέρα θα ζητήσει συγγνώμη", υποστήριξε ο Μάρκο Ματεράτσι.

Θυμηθείτε τη φάση του Μπουφόν:

Αλλά και την κουτουλιά του Ζιντάν στον Ματεράτσι:

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ