ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Master στο μάνατζμεντ ο Κιελίνι

Master στο μάνατζμεντ ο Κιελίνι

Κάτοχος... μάστερ είναι απ' την Πέμπτη (6/4) ο Τζόρτζιο Κιελίνι. Ο ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους διαπρέπει κι εκτός γηπέδων, προετοιμάζοντας έτσι το μέλλον μετά το τέλος της καριέρας του (PHOTOS).

Επιτυχημένος κι εκτός αγωνιστικών χώρων είναι ο Τζόρτζιο Κιελίνι, μιας και την Πέμπτη (6/4) παρέλαβε μάστερ στον τομέα "Μάνατζμεντ και Διοίκηση Επιχειρήσεων".

Όπως αποδεικνύεται, ο ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους σκέφτεται από τώρα το μέλλον του, ύστερα απ' το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Ο 32χρονος αμυντικός κάθισε ξανά στα θρανία και κατάφερε να διακριθεί σε ακόμη ένα τομέα.

Το γεγονός έκανε γνωστό ο ίδιος ο Κιελίνι, μιας και δημοσίευσε φωτογραφία κατά την τελετή βράβευσης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. "Πάντα μέχρι το τέλος. Τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο κι έξω απ' αυτό. Με συντρόφευε μαζί με βιβλία και πλέον χαίρομαι όντας πτυχιούχος", έγραψε χαρακτηριστικά.

Θέση για το συγκεκριμένο θέμα πήρε και η Γιουβέντους μέσα απ' το Twitter, η οποία έσπευσε να συγχαρεί τον Ιταλό διεθνή για την επιτυχία στις σπουδές του.



TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ