ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ξεσπάθωσε ο Μπενατιά: "Ήταν σαν βιασμός"!

Real Madrid's Cristiano Ronaldo is tackled by Juventus' Medhi Benatia during a Champions League quarter final second leg soccer match between Real Madrid and Juventus at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, April 11, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo is tackled by Juventus' Medhi Benatia during a Champions League quarter final second leg soccer match between Real Madrid and Juventus at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, April 11, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Ο Μεχντί Μπενατιά επανήλθε με νέες καυστικές δηλώσεις για τη φάση του πέναλτι στο Ρεάλ - Γιουβέντους, υποστηρίζοντας πως οι παίκτες των "μπιανκονέρι" αισθάνονται σαν βιασμένοι!

Το πέναλτι που κέρδισε ο Λούκας Βάθκεθ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων της αναμέτρησης μεταξύ της Ρεάλ και της Γιουβέντους και μετουσίωσε σε γκολ ο Κριστιάνο Ρονάλντο, στέλνοντας τους "μερένγκες" στα ημιτελικά του Champions League, προκάλεσε πολλές συζητήσεις.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μεχντί Μπενατιά μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου και τόνισε ότι δεν μπορεί να πιστέψει πως ο διαιτητής έδωσε πέναλτι σ' αυτή τη φάση, αλλά και πως σιχαίνεται όλο και περισσότερο το ποδόσφαιρο.

Δύο ημέρες αργότερα, ο Μαροκινός στόπερ επανήλθε μέσω συνέντευξης στη " Figaro" και ξεσπάθωσε κατά της Ρεάλ και του διαιτητή, Μάικλ Όλιβερ, τονίζοντας πως οι παίκτες της Γιουβέντους ένιωσαν σαν να βιάστηκαν!

"Ήταν σκληρό. Πραγματικά, αισθανθήκαμε σαν να βιαστήκαμε, όπως την περυσινή σεζόν, όταν βιάστηκε η Μπάγερν Μονάχου, με τα δύο απ' τα τρία γκολ της Ρεάλ να είναι οφσάιντ, αν δεν κάνω λάθος.

Είναι πάντα η ίδια ιστορία. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μία σπουδαία ομάδα και δεν χρειάζεται να βασίζεται σε τέτοια πράγματα. Όλοι γνωρίζουν πως το παιχνίδι έπρεπε να πάει στην παράταση και η καλύτερη ομάδα να νικήσει εκεί.

Κάναμε ένα ιστορικό comeback, αλλά δεν μας άφησαν να ολοκληρώσουμε την ανατροπή. Κανείς δεν ξέρει τι θα είχε συμβεί", δήλωσε αρχικά, ενώ για τη φάση του γκολ, στην οποία ήταν πρωταγωνιστής, τόνισε:

"Θυμάμαι πολύ καλά πως η μπάλα έφτασε στο πρώτο δοκάρι και ο Ρονάλντο την έστειλε με το κεφάλι στο κέντρο της μεγάλης περιοχής. Ο παίκτης της Ρεάλ (σ.σ. Λούκας Βάθκεθ) προσπάθησε να κάνει κοντρόλ με το στήθος, αλλά δεν είδε πως ερχόμουν από πίσω.

Όμως, με το που ένιωσε την επαφή, βούτηξε. Προσπάθησα να μην τον ακουμπήσω και να απομακρύνω την μπάλα με το αριστερό πόδι. Το έκανε καλά. Άφησε το σώμα του να πέσει. Δεν δίνεις ποτέ πέναλτι όπως αυτό στο 93ο λεπτό".

Photo Credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ