ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

"Κράξιμο" για την πράσινη φανέλα από τους οπαδούς!

"Κράξιμο" για την πράσινη φανέλα από τους οπαδούς!

Η Γιουβέντους φόρεσε πράσινα κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και τα social media πήραν φωτιά από τους εξαγριωμένους τιφόζι της "βέκια σινιόρα". Διαβάστε απίστευτες ατάκες για τη νέα εμφάνιση.

Ίσως να έχει παίξει ρόλο και το γεγονός ότι η Γιουβέντους γνώρισε στη Μαδρίτη ( 1-0 από την Ατλέτικο) την πρώτη φετινή της ήττα μέσα στη σεζόν, το θέμα είναι ότι οι καταπράσινες (λαχανί για την ακρίβεια) φανέλες με τις οποίες παρατάχτηκε η ομάδα του Μάσιμο Αλέγκρι προκάλεσαν την... αγανάκτηση των οπαδών της.

"Η ήττα που γνωρίσαμε από την Ατλέτικο ήταν η σωστή τιμωρία για την ανεκδιήγητη εμφάνιση", σχολιάσε χαρακτηριστικά στο Twitter ένας απογοητευμένος οπαδός της Γιούβε, την ώρα που άλλοι ομοϊδεάτες του προσπάθησαν να προβούν σε... περίεργες συγκρίσεις.

Έτσι για άλλους η πράσινη εμφάνιση θύμισε την φανέλα του Σρεκ ή το χρώμα του αφρόλουτρου, με πιο "ψαγμένους"οπαδούς να διαμαρτύρονται καθώς τα χρώματα αυτά παραπέμπουν στη στολή που φορούν οι διαιτητές στη Serie A.

"Κράξιμο" για την πράσινη φανέλα από τους οπαδούς!

Η πράσινη εμφάνιση δεν έφερε γούρι. Πρώτη ήττα φέτος για τη Γιουβέντους και πρώτο γκολ που δέχεται η "βέκια σινιόρα" σε επίσημο παιχνίδι

"Εάν είναι να πληρώσουμε κάτι για να μην την φοράμε πλέον, εύχομαι να πληρώσει ο Ανιέλι. Δεν θέλω να τη βλέπω άλλο", "πονάνε τα μάτια μου να τη βλέπω", "εξαιρετική για αυτούς που κάνουν εργασίες στους δρόμους τα βράδια και θέλουν να φαίνονται", ήταν μερικά μόνο από τα αμέτρητα καυστικά σχόλια που γράφτηκαν στα social media.

Κάποιοι ήταν ακόμα πιο οργισμένοι κάνοντας λόγο για "προσβολή προς την ιστορία και την παράδοση της ομάδας" ενώ ίδια ώρα οι αντίπαλοι οπαδοί βρήκαν την ευκαιρία να... ξεσαλώσουν, με έναν οπαδό της Τορίνο να υποστηρίζει πως "η Αβελίνο παίζει τώρα στο Champions League"!

Στο σημείο πάντως αυτό θα πρέπει να σημειωθεί πως το πράσινο δεν είναι άγνωστο χρώμα για τη Γιουβέντους.

"Κράξιμο" για την πράσινη φανέλα από τους οπαδούς!

Ο Τζουζέπε Κοράντι (στα δεξιά) και η εκτός έδρας πράσινη εμφάνιση της Γιουβέντους τη δεκαετία του '50

Μπορεί το άσπρο και το μαύρο να είναι τα χρώματα με τα οποία είναι συνυφασμένος ο τορινέζικος σύλλογος και το ροζ να είναι το χρώμα της πρώτης φανέλας του, ωστόσο όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Juworld.net "η πράσινη φανέλα έχει φορεθεί άλλες οκτώ φορές στο παρελθόν".

Η πρώτη φορά που φόρεσε η Γιουβέντους τα πράσινα ήταν το μακρινό 1932 κόντρα στην Προ Πάτρια ενώ η τελευταία εμφάνισή της ήταν το 1953 και πάλι κόντρα στην ίδια ομάδα, όταν σε εκείνη τη Γιούβε έπαιζε ο θρυλικός Τζαμπιέρο Μπονιπέρτι.

Ατλέτικο Μαδρίτης - Γιουβέντους (1-0):

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ