ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Kόντε: "Καλύτεροι από τη Γιούβε του Καπέλο"

Kόντε: "Καλύτεροι από τη Γιούβε του Καπέλο"

Ο Αντόνιο Κόντε χαρακτήρισε το 2012 μία εκπληκτική χρονιά για τη Γιουβέντους ενώ για τη νίκη-ανατροπή κόντρα στην Κάλιαρι έκανε λόγο για επίδειξη δύναμης και ωριμότητας.

"Με τη νίκη μας κόντρα στην Κάλιαρι πετύχαμε ρεκόρ πόντων, 94 μέσα σε μία χρονιά, νικώντας ακόμα και τη Γιουβέντους του Καπέλο (σ.σ. έφτασε στους 93 πόντους μέσα στο 2005).

Αρκεί να δει κάποιος αυτή την ομάδα για να καταλάβει τι φτιάχνουμε. Η χρονιά αυτή ήταν εκπληκτική, σούπερ και εξαιρετική, αν υπολογίσουμε επίσης ότι προερχόμασταν από δύο συνεχόμενες έβδομες θέσεις στο πρωτάθλημα", τόνισε ο Κόντε μετά το 3-1 επί της Κάλιαρι στο "Ταρντίνι", που έφερε τους Τορινέζους στο +10 από τη δεύτερη Ίντερ (με ματς περισσότερο).

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, που βρήκε τη "βέκια σινιόρα" να γυρίζει το ματς με δύο γκολ στις καθυστερήσεις, δήλωσε:

"Το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο αλλά η ομάδα απάντησε πολύ καλά μέσα στο γήπεδα. Είχαμε χάσει τους Πέπε και Μπέντνερ για 3 μήνες και τον Κιελίνι εξαιτίας μυικού προβλήματος, ενώ ο Βούτσινιτς δεν αισθανόταν καλά και ο Κάσερες έπαιξε με πρόβλημα στα δόντια.

Όμως κάναμε επίδειξη ωριμότητας και ισχύος, παίζοντας καλά και στο πρώτο ημίχρονο. Ο Μπουφόν δεν έκανε ούτε μία απόκρουση, η Κάλιαρι είχε μόνο το πέναλτι που της έδωσε ο διαιτητής Ορσάτο.

Όποιος παίζει εναντίον μας κάνει πάντα ένα μεγάλο παιχνίδι. Για αυτό στο τέλος του παιχνιδιού όλοι οι παίκτες της Κάλιαρι είχαν κράμπες, αυτή είναι η ζωή".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ