ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Κομάν, ο "νέος Πογκμπά" της Γιουβέντους

Κομάν, ο "νέος Πογκμπά" της Γιουβέντους

Η Γιουβέντους ξεκίνησε με το δεξί τη φετινή Serie A όμως μεγαλύτερο κέρδος και από τη νίκη στη Βερόνα ήταν ο απολαυστικός Κινγκσλέ Κομάν. Διθύραμβοι Αλέγκρι και Μπουφόν για τον 18χρονο φορ.

Ο Μάσιμο Αλέγκρι του έδωσε την ευκαιρία να βρεθεί στο αρχικό σχήμα της Γιουβέντους στην πρεμιέρα του νέου Καμπιονάτο απέναντι στην Κέβο , αφήνοντας στον πάγκο τους Γιορέντε και Τζοβίνκο (ταλαιπωρήθηκαν από ίωση μέσα στην εβδομάδα) και ο Κινγκσλέ Κομάν την έπιασε από τα μαλλιά.

Κομάν, ο "νέος Πογκμπά" της Γιουβέντους

Στο πρωτοσέλιδο της σημερινής "Tuttosport" (έχει τίτλο "Κάνει κουμάντο η Γιουβέντους" παίζοντας με το επώνυμο του Γάλλου επιθετικού) ο Κομάν

Ο 18χρονος Γάλλος φορ που αποκτήθηκε αυτό το καλοκαίρι από την Παρί (έμενε ελεύθερος) ήταν εντυπωσιακός στα 68 λεπτά που αγωνίστηκε με την ασπρόμαυρη φανέλα, διάστημα στο οποίο ξεδίπλωσε τεχνική και προσωπικότητα, έχοντας μάλιστα άψογη συνεργασία με τον Τέβες και πρωταγωνιστώντας σε τρεις φάσεις για γκολ.

Σε όλα αυτά θα πρέπει να προσμετρηθεί το γεγονός ότι στο δεύτερο ημίχρονο έπαιζε με πυρετό, με τα ιταλικά ΜΜΕ να αποθεώνουν πάντως τον 18χρονο άσο και να κάνουν λόγο για τον "νέο Πογκμπά".

Κομάν, ο "νέος Πογκμπά" της Γιουβέντους

"Έκανε ένα παιχνίδι σαν βετεράνος. Έχει ωραίες κινήσεις, διαθέτει ποιότητα και προσωπικότητα", δήλωσε για τον Κομάν ο Αλέγκρι ενώ ο Μπουφόν υπογράμμισε πως "είναι ένα παιδί με ασυνήθιστη ποιότητα".

Τι λέει όμως ο ίδιος ο παίκτης για το ονειρεμένο ντεμπούτο του στη Serie A, παίζοντας ως βασικός στους τρις πρωταθλητές Ιταλίας; "Είναι εύκολο να παίζεις σε αυτή την ομάδα.

Κομάν, ο "νέος Πογκμπά" της Γιουβέντους

Η Γιούβε είναι μία σπουδαία ομάδα και έχω μάθει πάρα πολλά χάρη στον προπονητή και στους συμπαίκτες μου στην προπόνηση".

Το ντεμπούτο του Κομάν στη Serie A (Κιέβο Βερόνα - Γιουβέντους 0-1):

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ